KAMPANYALI ÜRÜNLER


28 Şubat 2011 Pazartesi


Çatı Kaplama Malzemeleri nedir, Çatı Kaplama Malzemeleri nerelerde tercih edilebilir şeklindeki merak edilenlerin yanıtlarını burada bulabilirsiniz.

konuya girmeden yalıtım malzemesi fiyatları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Eskiye göre çok daha kolay ve ucuz olan çatı kap­la­ma­ları gün geç­tikçe ucuz­lu­yor ve man­to­la­ması kolay­la­şı­yor. Sıfır­dan çatı ve çatı tami­ratı yapan fir­ma­lar uzman kad­ro­ları ve yeni üreti­len çatı mal­ze­me­le­rini kul­la­na­rak hızlı ve eskiye göre çok daha uzun ömürlü kap­la­ma­lar yapıyorlar.Günümüzde çatı konu­sunda uzman­laş­mış olan kad­ro­lara bir­çok örnek verebiliriz.Çatı kap­la­ma­la­rında kul­la­nı­lan en önemli mal­zeme Shingle’dir.Uzun Yıl­lar boyunca çatı yalı­tımda örtü görevi gör­müş­tür, oldukça daya­nıklı ve eko­no­mik bir çatı malzemesidir.Çeşitli renk­leri olan bu ürün oldukça şık ve este­tik dururlar.Bu nedenle eğimli çatı­larda alter­na­tif ürün ola­rak faz­la­sıyla talep görmektedir.

konuya girmeden yalıtım malzemesi fiyatları ile ilgili şunları söylemek gerekir. OSBLevha, Memb­ran, Shingle,EPSStra­for,XPSStra­for, Cam Yünü, Taş Yünü, Kire­mit, Braas Kire­mit, Çatı Pen­ce­resi, Sand­viç Panel, Rufo­line, Ondu­lineHR, İsoline, Ondu­villa, Nefes Alan Su Yalı­tım Örtüsü, Metal Panel Kire­mit, Metal Kire­mit, Mari­seal Likit Poli­üre­tan, Çimento Esaslı Su Yalıtım

ısı yalıtımı fiyatları adına ziyaretçilerimize bir iki fotoğraf sunuyor, ısı yalıtımı için modeller yayınlıyoruz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 05:20
Categories: Etiketler: , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>