KAMPANYALI ÜRÜNLER


28 Şubat 2011 Pazartesi


Çatı Kaplamada Atermitin Önemi ile alakalı yazılanlar, Çatı Kaplamada Atermitin Önemi nedir şeklindeki konulara burdan ulaşabilirsiniz.

ısı yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Ater­mit dün­ya­nın bir­çok ülke­sinde uzun yıl­lar­dır yay­gın ola­rak kul­la­nı­lan ve 2000’li yıl­la­rın ürünü ola­rak bili­nen Ater­mit, her türlü sanayi, zirai ve askeri yapı­larda, soğuk hava depo­la­rında, garaj­larda, han­gar­larda, spor tesis­le­rinde, konut­larda ve tüm geniş mekan­la­rın çatı ve cephe kap­lama, mekan bölücü duvar ola­rak ve,tavan uygu­la­ma­la­rında başarı ile kullanılmaktadır.Bu çatı kap­lama mal­ze­me­le­ri­nin birazda fiyat ve ölçü­le­rini inceliyelim.

Çatı Kaplamada Atermitin Önemi meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim 3m ve 6m boyunda Kirli Beyaz Renk Boyalı (Rall9002), 45mm Polist­ren Dol­gulu (EPS), Levha Kalın­lık Üst: 0.5mm Alt: 0.4mm.

Bu aralar gündeme gelen izolasyon malzemeleri fiyatları hakkinda yorumlar bu incelemede. su izolasyon malzemeleri fiyatları için ziyaretçilerimizin yazilari ve bunla beraber daha fazlasini burada bulabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 00:50
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>