KAMPANYALI ÜRÜNLER


26 Şubat 2011 Cumartesi


Fugalı Mantolama hakkında yapılan yorumlara bakabilir, Fugalı Mantolama ile alakalı olarak daha çok bilgiye arşivimizden bakabilirsiniz.

konuya girmeden dış cephe kaplamaları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Fugalı yalı­tım3.5 cm kalın­lığa sahipEPSlev­ha­la­rın üzerine uygu­lan­mak­ta­dır. Ayrıca bu uygu­lama esna­sında bir­ta­kım mine­ral içe­rikli mal­ze­me­ler kul­la­nıl­mak­ta­dır. İsteğe bağlı ölçek­len­di­ri­le­bi­len yapısı olması yanında, stan­dart ölçü­leri 3.5 cm x 46 dolaylarındadır.

dış cephe kaplamaları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Uygu­lama man­tı­ğındaEPSlev­ha­la­rın her met­re­ka­resi için 4 ya da 5 kilog­ram olmak üzere foam­bo­ard adını taşı­yan yapış­tı­rıcı kul­la­nıl­ması yer almak­ta­dır. Ayrıca herlevha en az 3 bölü­mün­den dübel ile tut­tu­rul­mak­ta­dır. Yapı­lan işlem son­rası levha üzerinde yer alan ek kısım­lara yeterli düzen­le­me­ler uygu­lan­dık­tan sonra, sıra grenli kap­lama işle­mine gel­mek­te­dir. Ayrıca grenli kap­lama sis­te­mi­nin sıvalı, beton ve mozaik yüzey­lere uygu­lan­dı­ğını söy­le­mekte yarar var­dır. Grenlikap­lamaişlemi yapıl­dığı yüzeye oldukça uzun ömürlü bir yapı kazandırmaktadır.

iç yalıtım ve bunun gibi meselelerle alakalı bilgiler bulabilir, su izolasyon malzemeleri fiyatları örneklerinden oluşan görsellere göz atabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 18:50
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>