KAMPANYALI ÜRÜNLER


27 Şubat 2011 Pazar


Heraklith Sağlam Yalıtım Sistemleri arama sonucunu sistemizde bulabilir, Heraklith Sağlam Yalıtım Sistemleri adına yapılan yorum ve incelemeleri inceleyebilirsiniz.

Heraklith Sağlam Yalıtım Sistemleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Diğer cephe yalı­tım sis­tem­le­rine göre daha sağ­lam, daha daya­nıklı ve sert­tir. Duvar­lar­dan kay­nak­la­nan ısı kay­bını Herak­lith sağ­lam yalı­tım sis­temi ile önle­ye­bi­lir­si­niz. Bir başka özel­ligi ise kalın sıva uygu­la­ması olma­sı­dır. Diğer­le­rine göre daha kalın sıva yapa­rak duva­rı­mızı dar­be­lere kar­şıda koru­ya­bi­li­riz. Aynı zamanda duvar­la­rı­mızda ısıyı depo­la­ya­rak yakıt­tan tasar­ruf etme­mizi sag­lar. Bu da hava kir­li­li­ğini azal­ma­sında önemli bir rol oynar. Kalın sıva saye­sinde ses yalı­tı­mı­nıda sağ­la­mış olur,Aynı anda hem ses hemde ısı yalı­tımı sağ­la­mış oluruz.Buda büt­çe­mize katkı sağlar.Ayrıca yan­gına kar­şıda çok daya­nık­lı­dır.Üç saat­ten daha fazla süreyle yan­gı­nın yayıl­ma­sını önler.Diğer man­to­lama sis­tem­le­ri­nin aksine duvar dar­be­lere karşı dayanıklıdır.Ayrıca hafif olması ve her türlü hava koşu­lunda uygu­na­bi­lir olması bizim için bir avan­taj­dır. Hızlı ve pra­tik olduğu için, işçi­lik­ten ve zaman­dan tasar­ruf sağlar.Bazı özel­lik­le­ri­nide mad­de­ler halinde inceliyelim;

izolasyon malzeme fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim 4.Sıcak­lık akımı engel­len­digi için duvar­larda  hare­ket­ten kay­nak­la­nan çatlak­lar oluş­maz.

Heraklith Sağlam Yalıtım Sistemleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim 8.Duvarda kul­la­nı­lı­cak mal­ze­meyi ve ısıtma tesis­tana daha az yatı­rım yapıl­ma­sını sağ­lar.

meseleye girmeden izolasyon malzeme fiyatları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. 9.Tüm mal­ze­me­ler, Heraklith’in yük­sek tek­no­loji ürün­leri olduk­la­rın­dan, kali­teli ve güve­ni­lir­dir.

Son zamanlarin popüler konularindan biri haline gelmis yalıtım fiyatları ile iliskili fikirler bu adreste. mantolama malzemeleri ile ilgili ziyaretçilerimizin yorumlari ve daha fazlasini bu adreste görebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 11:20
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>