KAMPANYALI ÜRÜNLER


24 Şubat 2011 Perşembe


Poliüretan Zemin Kaplama makalemiz şu an için güncellenmektedir, Poliüretan Zemin Kaplama ile ilgili bunun dışındaki yazılarımıza yönemlenizi tavsiye edebiliriz.

dış mantolama konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Poli­üre­tan sis­temi kesin­likle su geçir­mez ve kabarma gibi olum­suz sonuç­lar ver­me­mek­te­dir. Poli­üre­tan Zemin Kap­lama sis­temi zemin kap­lama sis­te­mi­dir. Kul­la­nım alan­ları ise oto parklar,havuzlar, uçak pist­le­rin de ve tri­bün­lerde kul­la­nı­lan zemin sis­te­mi­dir. Poli­üre­tan Zemin Kap­lama özel­likle su ve ısı yalı­tı­mı­nada engel­ler ve bu sayede tasar­ruf yap­mış olur­su­nuz.ZOBEDEL410Sis­tem ürün­leri; Avrupa Bir­liği tek­nik onay kurumuEOTAtara­fın­dan test­leri ger­çek­leş­ti­ril­miş ve “CE” bel­gesi ile ser­ti­fi­ka­lan­dı­rıl­mış, Kalite Sis­temiISO9001, Çevre Yöne­tim Sis­temiISO14001 onaylı ürünlerdir.

dış mantolama ile alakalı bilgileri burada görebilir, su izolasyon malzemeleri fiyatları adına yapılmış olan eleştri ve yazıları inceleyebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 02:20
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>