KAMPANYALI ÜRÜNLER


27 Şubat 2011 Pazar


daha önce de Dekoratif mantolama hakkinda bildiklerimizi sizlerle paylasmistik. Dekoratif mantolama da bu alanda hizmet verenler arasinda yer aliyor. Dekoratif mantolama gibi ürünleri bu sirketten temin edebilirsiniz.

meseleye girmeden su izolasyon malzemeleri fiyatları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. En değerli yaşam alan­la­rı­mız evle­ri­miz, otur­du­ğu­muz apart­man­lar, ekmek parası kazan­dı­ğı­mız işyer­le­ri­mi­zin yalı­tı­mını sağ­la­yan man­to­lama, diler­se­niz sadece yalı­tım değil, son derece şık bir görüntü de sağ­lar… Deko­ra­tif man­to­lama sis­temi saye­sinde bina­lar adeta çiçek açtı. 45–50 bin lira­dan baş­la­yan fiyat­lar ile bina­la­rın dış cep­he­le­rine uygu­la­nan deko­ra­tif man­to­lama sis­temi, yapı­la­rın değe­rini art­tı­rı­yor. Deko­ra­tif man­to­lama pla­ka­ları, söve ve pre­kast gibi cephe süs­leme uygu­la­ma­ları, bina­nın özel­li­ğine göre kul­la­nı­lı­yor. Yapı şirket­le­ri­nin pro­fes­yo­nel ekip­leri, henüz proje saf­la­sında, dış cephe man­to­lama yapı­la­cak yapı­nın deko­ra­tif man­to­lama ile nasıl bir görü­nüme kavu­şa­ca­ğını müş­te­riye gös­terme şansı veri­yor. Deko­ra­tif man­to­lama sis­temi, diğer yalı­tım sis­tem­le­ri­nin göre­vini aynen yerine geti­ri­yor. Isı, ses ve su yalı­tımı sağ­la­yan deko­ra­tif man­to­lama, uygu­lan­dığı bina­la­rın göz kamaş­tır­ma­sına neden olu­yor. Dış cep­hesi deko­ra­tif man­to­lama kap­la­nan yapı­larda yaşa­yan­la­rın kışın ısınma mak­sa­dıyla tüket­tiği elekt­rik, doğal­gaz veya öteki yakıt­larda yüzde 50’ye varan önemli bir tasar­ruf sağ­la­nı­yor. Eskiye naza­ran oldukça az bir yakıtla çok daha fazla ısınma şansını yaka­la­yan­lar, aynı rahat­lığı yaz ayla­rında da serin­liğe kavu­şa­rak yaşı­yor. Aşırı sıcak­larda klima veya van­ti­la­tör gibi serin­letme cihaz­la­rına gerek kal­mı­yor. Deko­ra­tif man­to­lama serin evler vaad edi­yor. Deko­ra­tif man­to­lama  sis­te­mi­nin bir başka özel­liği ise uygu­lan­dığı yapı­la­rın ter­le­me­sini önle­mek. Bu da  yapı­la­rın ömrünü uza­ta­rak, kul­la­nışlı hale geti­ri­yor. Deko­ra­tif man­to­lama sis­te­mi­nin uygu­lan­dığı bina çok eski bir yapı dahi olsa, harika bir görü­nüme sahip olu­yor. Kısa sürede mon­te­le­nen deko­ra­tif man­to­lama anti­bak­te­ri­yel, daya­nıklı ve esnek bir yapı.

standart izolasyon konusundaki açıklamalar nelerdir, dış cephe izolasyon konusunu içeren bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 14:20
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>