KAMPANYALI ÜRÜNLER


23 Şubat 2011 Çarşamba


Su Tutucu Bant Superstop ile alakali elestrilerin ve açiklamalarin yer ettigi bölümümüze bakabilirsiniz. Bunla beraber Su Tutucu Bant Superstop tanimi nedir seklindeki konularin çözümlerini bulabilirsiniz.

konuya girmeden Su Tutucu Bant Superstop ile ilgili şunları söylemek gerekir. Su tutucu bant­lar ara­sında en çok bili­nen ürün­ler­den biri Supers­top mal­ze­me­si­dir. Mal­zeme suyla temasa geç­ti­ğinde şişme gös­ter­mekte ve elas­tiki yapısı ile boş­luk­la­rın kapan­ma­sını saplamaktadır.

inşaat malzemeleri konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Ben­to­nit şerit­ler­den mey­dana gelen Supers­top yüzde 100 sod­yum içe­ren bir özel­lik­te­dir. Yalı­tım şişen elas­tiki kısım­la­rın gerekli boş­luk­ları dol­dur­ması ile mey­dana gel­mek­te­dir. Bunun yanında Supers­top suyla tema­sını bitir­dik­ten sonra tek­rar eski haline geri dön­mekte ve bu şekilde ilk halini ala­rak uzun ömür­lü­lüğü korumaktadır.

konuya girmeden inşaat malzemeleri ile ilgili şunları söylemek gerekir. Superstop’un kul­la­nım alan­ları ara­sındaPVC’lerin su tutucu kısım­ları bulun­mak­ta­dır. Uygu­lama diğer mal­ze­me­lere göre oldukça hızlı ve ucuz bir uygu­lama sun­mak­ta­dır. Diğer yan­dan Supers­top uygu­lama anında kat­lan­ma­dı­ğın­dan dolayı kıl­cal büyük­lükte ara­lık­la­rın açıl­ması ortaya çıkma­mak­ta­dır. Supers­top labo­ra­tuar dene­me­le­rinde 30 m derin­lik­teki suda dene­meye alın­makta ve daya­nık­lı­lığı tescillenmektedir.

inşaat malzemeleri konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Orta­lama 30 m’lik su basınç­la­rına daya­na­bi­len ürün, şişme kapa­site, uzun ömürlü oluşu, hızlı işleme alı­na­bil­mesi ve kuru­du­ğunda tek­rar eski halini ala­bil­mesi gibi avan­taj­larla tüke­ti­ciye ulaşmaktadır.

bundan önce de dış mantolama ile alakali makaleler yazmistik bu sektörde çok uzun zamandir faaliyet gösteren bir sirket de izolasyon malzemeleri fiyatları. yalıtım fiyatları tarzi ihtiyaçlari bu sirketten satin alabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 17:20
Categories: Etiketler: , , , ,

 

0 yorum:

 
>