KAMPANYALI ÜRÜNLER


27 Şubat 2011 Pazar


Yangın Yalıtımı ve Malzemeleri yazımız şimdilik gözden geçirilmektedir, Yangın Yalıtımı ve Malzemeleri için diğer incelemelerimize bakmanızı tavsiye ederiz.

meseleye girmeden Yangın Yalıtımı ve Malzemeleri ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Bun­dan önceki yazı­la­rı­mızda yan­gın yalı­tım­dan bahsetmiştik.Tekarardan hatır­lı­ya­cak olursak.Evlerimizde iş yer­le­ri­mizde kul­lan­dı­gı­mız mal­ze­me­le­rin çoğu yanıcı oldu­ğun­dan yan­gın teh­li­ke­sini artırır.Bunun sonucu can ve mal kaybı ortaya çıkar.Yangın yalı­tı­mı­nın amacı can ve mal kay­bını en aza indirmektir.Sadece yan­gın­dan değil duman­danda korur, yan­gı­nın erken yayıl­ma­sını önler, yalı­tım yapıya uygu­la­nır­ken bazı lev­ha­larda koyu­la­rak yan­gın sıra­sında yönü­müzü bul­ma­mıza yapıyı erken ter­ket­me­mize yar­dımcı olur. Şimdikte yan­gın yalı­tı­mında kul­la­nı­lan mal­ze­me­leri tanıyalım.

daha önce iç yalıtım hakkinda bildiklerimizi sizlerle paylasmistik. su yalıtım malzemeleri fiyatları da bu alanda hizmet verenler arasinda yer aliyor. su izolasyon malzemeleri fiyatları gibi ürünleri bu firmadan alabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 20:20
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>