KAMPANYALI ÜRÜNLER


1 Mart 2011 Salı


Isı Yalıtımı ve buna yakın konularla ilgili yorumlar bulabilir, Isı Yalıtımı çeşitlerinden oluşan resimlere bakabilirsiniz.

Isı Yalıtımı konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Isı yalı­tımıiki farklı ortam ara­sında ısı alış veri­şi­nin engel­len­me­sine denir. Yazın sıcak hava­lar­dan kışında soguk hava­lar­dan korun­mak için çeşitli çalış­ma­lar yapı­lır. Örnek ver­mek gere­kirse yazın serin­le­mek için kli­ma­lar kul­la­nı­rız kışın ise ısın­mak için soba veya kalo­ri­fer kul­la­nı­rız. Bun­la­rın mali­ye­tini en aza indir­mek içinısı yalı­tımsis­te­mini kullanırız.

izolasyon yalıtım konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Bunun yanı sıra evle­ri­mizde olu­şan ter­le­meyi engel­le­ye­rek oluş­ması muh­te­mel man­tar, küf vb. zararlı ortam­lar­dan korur.Isı yalı­tımı saye­sinde yarıya düşür­dü­gü­müz enerji yani atık gaz­lar çevre­ye­deye yararlı ola­cak­tır.Isı yalı­tımında ükemi­zin hazır­la­dığı pro­je­ler ile çok daha iyi yer­lere gele­ce­ği­mize inanıyorum.

su yalıtımı hakkında neler söylenmiş, su yalıtım malzemeleri fiyatları nedir ne işe yarar gibi konulara burdan ulaşabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 02:20
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>