KAMPANYALI ÜRÜNLER


28 Şubat 2011 Pazartesi


Armaflex-KY nedir ve nerede kullanılır, Armaflex-KY nerelerde tercih edilebilir şeklindeki merak edilenlerin yanıtlarını burada görebilirsiniz.

su yalıtımı konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Ken­din­den yapış­kanlı olan, ısıtma ve sogurma sis­tem­le­rinde kul­la­nıl­mak üzere üreti­len bir diğer  ürün ise Armaflex-KY.

konuya girmeden su yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. İzocam’ın kul­la­nım yeri ve ama­cına göre elas­to­me­rik kauçuk esaslı, kapalı göze­nekli düz­gün hücre yapı­sına sahip lev­ha­ları ısı yalı­tımı ama­cıyla kul­la­nı­lı­yor. Ken­din­den yapış­kanlı lev­ha­lar İzocam Armaflex-KY mar­ka­sıyla piya­saya sunu­lu­yor.

su yalıtımı konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Ürün son derece kali­teli ve dirençli bir şekilde üretiliyor.Özellikleri ile sını­fı­nın en iyisi olma yolunda.En üst düzeyde yalı­tım verimi sağlıyor.Aynı zamanda çevre dostu olan bir ürün.

konuya girmeden su yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. Kul­la­nım alan­ları Ürün, sıcak ve su soğuk su dev­re­leri, ısıtma sis­tem­leri, iklim­len­dirme ve soğutma ekip­man­ları, çift sıcak­lıkta çalı­şan sis­tem­ler, hava­lan­dırma kanal­ları ve tank­lar, büyük çaplı boru­la­rın fitingleri’nde kul­la­nı­la­bi­li­yor. Özel durum­lar İzocam Armaflex-KY lev­ha­ları özel uygu­lama şart­ları altında –200°C’ye kadar kul­la­nı­la­bi­li­yor. Güneş ışığına maruz uygu­la­ma­larda,UVetki­sine karşı mut­laka koru­yucu ceket veya koru­yucu boya kul­la­nıl­ması tav­siye ediliyor.

bundan önce de izolasyon malzemeleri fiyatları ile alakali makaleler paylasmistik bu sektörde uzun süredir faaliyet gösteren bir firma da dış cephe kaplamaları. dış cephe yalıtımı tarzi ihtiyaçlari bu kurumdan satin alabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 11:20
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>