KAMPANYALI ÜRÜNLER


27 Şubat 2011 Pazar


Su Yalıtımı ve Malzemeleri adına çok şey söyleniyor. Bu yazımızda da Su Yalıtımı ve Malzemeleri ile ilgili yazılıp çizilenlere şöyle bir göz atacağız.

meseleye girmeden Su Yalıtımı ve Malzemeleri ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Su yalı­tımıkonu­sunu daha öncede işle­miş­tik. Kısaca bah­se­di­cek olur­saksu yalı­tımıda oldukça önem­li­dir. Hem yapı­mız hemde sağ­lı­gı­mız için gerekli olan biryalı­tımsis­te­mi­dir.Su yalı­tımıolma­yan yapı­larda kapı,cam kenar­la­rın­dan giren yag­mur vb. sular ahşa­bın kalk­ma­sına, duvar­la­rın soyul­ma­sına neden olur. Bu belki bir süre önem­siz gele­bi­lir ancak yapı­mız içten içe çürüyor­dur. Yani yalı­tım olma­yan yapı­la­rın ömrü çok daha kısa­dır. Sağ­lık açı­sın­dan bakar­sak eğer suyun sebep ola­cagı nem, yosun gibi zararlı şeyler var­dır. Yap­tı­ra­ca­ğı­mız yalı­tım saye­sinde bunu engel­le­ye­rek sag­lıklı bir yaşam sürebiliriz.Bu sadeye bina­mı­zında ömrünü uzat­mış oluruz.Bunlardan bah­set­miş­tik birazda hangi mal­ze­me­ler kul­la­nı­la­ca­gına bakalım…

ses yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim –Çimento esaslı su yalı­tım malzemeleri–Bitüm esaslı su yalı­tım malzemeleri–Poli­üre­tan esaslı su yalı­tım malzemeleri–Akri­lik esaslı su yalı­tım malzemeleri 2.Sentetik örtü­lerle su yalıtımı

meseleye girmeden Su Yalıtımı ve Malzemeleri ile alakalı bunları belirtmek gerekir. –PVC(poli­vi­nilk­lo­rür)–EPDM(eti­len pro­pi­len dimonomer)–HDPE(high den­sity polietilen)–CPE(klo­rine polietilen)–CSPE(klo­ro­sül­fone poli­eti­len) / Hypalon–TPO(ter­mop­las­tik poliolefin)–ECB, PİB,FPA,FPPvs.

ısı yalıtım levhası fiyatları makalesi için yapılan eleştiriler, ısı yalıtım levhası fiyatları konusu ile alakalı yapılmış olan açıklamaları bulabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 17:20
Categories: Etiketler: , , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>