KAMPANYALI ÜRÜNLER


22 Şubat 2011 Salı


Asma Tavan Isı Yalıtım Sistemleri ne işe yarar, Asma Tavan Isı Yalıtım Sistemleri nerelerde tercih edilebilir şeklindeki merak edilenlerin yanıtlarını burada görebilirsiniz.

izolasyon meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Bek­len­ti­lere büyük oranda kar­şı­lık veren asma tavan ısı yalı­tım sis­tem­leri, tavan­lar için doğru çözüm­le­rin odak nok­ta­sında yer alan bir sis­tem konu­mun­da­dır. Tavan böl­ge­le­rine hem este­tik açı­dan hem de yapı­sal bir ısı yalı­tım bakı­mın­dan olması gere­ken en iyi sis­te­min yer­leş­ti­rilme imka­nını sunmaktadır.

Asma Tavan Isı Yalıtım Sistemleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Yay­gın kul­la­nım amaç­ları ara­sında mev­cut tesi­sat­ları giz­le­mek, bulu­nu­lan ortam­larda güven sağ­la­mak ve akus­tik bir ölçüde ısı yalı­tımı sağ­la­mak­tır. Sahip olduğu özel­lik­ler ara­sında olan hafif yapısı çökme gibi durum­la­rın önüne geçer­ken, her türlü doğal afet­lerde dahi tam koru­malı bir yapı içer­mek­te­dir. Bu duruma en başta dep­rem anları ve sel fela­ket­leri örnek verilebilir.

izolasyon meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Asma tavan ısı yalı­tım sis­tem­le­ri­nin tam ola­rak mekan­lara monte edil­mesi titiz bir çalışma örne­ği­nin ortaya kon­ması saye­sinde olur. Mev­cut levha ve taşı­yıcı araç­lar gerek­tiği gibi uygu­lan­ma­dı­ğında bu sis­tem­den bek­le­nen sonu­cun alın­ması pek de müm­kün değildir.

Asma Tavan Isı Yalıtım Sistemleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Sis­te­min avan­taj­ları ve kul­la­nı­cıya geti­ri­leri ara­sında ise önce­likle este­tik bir duruş sunuşu gel­mek­te­dir. Bunun yanında sis­te­min oluş­tur­duğu her bir parça bir­biri ile uyum içinde oldu­ğun­dan ortaya koy­duğu sonuç­lar genelde başarı sağ­la­makta ve bek­len­ti­leri kar­şı­la­ya­bil­mek­te­dir. Yan­gın gibi olay­lara kar­şıda daya­nık­lı­lık gös­te­ren asma tavan ısı yalı­tım sis­tem­leri, çıkabi­lecek her türlü yan­gını engel­leme konu­sunda etkili çözüm­ler ile kul­la­nıcı kesi­mine sunul­mak­ta­dır. Ayrıca hafif olması gere­ğin­den fazla yükün bina­lara ya da uygu­lan­dığı mekana bin­me­sini engel­le­mekte ve çökme ris­kini en aza indir­ge­mek­te­dir. Diğer yan­dan darbe ve bunun gibi etki­lere kar­şıda sağ­lam bir yapıda bulu­nan sis­tem, neme olu­şum­la­rı­nın da önüne geçmektedir.

iç yalıtım makalemiz şimdilik gözden geçirilmektedir, su yalıtım ile ilgili bunun dışındaki derlemelerimize yönemlenizi tavsiye edebiliriz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 15:50
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>