KAMPANYALI ÜRÜNLER


15 Şubat 2011 Salı


Son zamanlarin popüler konularindan olan Amerikan Siding ile alakali elestriler burada. Amerikan Siding ile ilgili yazarlarimizin görüsleri ile çok daha fazlasini burdan görebilirsiniz.

Amerikan Siding meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Dış cephe kap­lama sis­temi deni­lince akla siding kap­lama, siding kap­lama deni­lince de akla Ame­ri­kan Siding ile Pak­si­ding geli­yor. Uzun yıl­lar­dır geliş­miş ülke­lerde en çok ter­cih edi­len dış bina giy­dirme sis­temi olan, yak­la­şık 15 yıl­dır da Türkiye’de uygu­la­nan siding kap­lama, yalı­tım­daki başa­rı­sı­nın yanı sıra bina­la­rın görü­nü­münü mode­rize etme­siyle de dik­kat çeki­yor. İnşaat sek­tö­rü­nün vaz­ge­çil­mez­le­rin­den olan siding uygu­la­ma­ları ara­sında Ame­ri­kan Siding ve Pak Siding en çok tutu­lan­lar. Ame­ri­can Siding hem kışın sağ­la­dığı yalı­tım ile ve hem de yarı par­lak zemini ile yazın sağ­la­dığı yan­sı­mayla bina­lara her mev­sim yaşam ortamı sağ­lar. Siding kap­la­ma­nın artık Türkiye’de de üretil­di­ğini bili­yo­ruz. Hem ısı, su ve ses yalı­tımı sağ­la­yan ve hem de uygu­lan­dığı bina­larda şık bir görüntü oluş­tu­ran Ame­ri­kan Siding ve Pak Siding de sayı­sız avan­taj sağ­lı­yor: Bu siding çeşit­le­ri­nin uygu­lan­dığı bina­larda yüzde 40’a ula­şan ısı kaybı engel­le­ni­yor, nem ve küf­lenme oranı sıfır­la­nı­yor, orga­nik bir yapıya sahip olan Ame­ri­kan Siding çevre dostu olma­sıyla bili­ni­yor  Ame­ri­kan Siding uygu­la­nan bina­la­rın dış cep­he­le­ri­nin son katı iste­ni­len renk boya ile boya­na­bi­li­yor. Bu sayede kişi­ler arzu­la­rına, keyif­le­rine göre dile­dik­leri rengi seçip, sidin­gin üzerine boya­ta­bi­li­yor.  İste­yene beyaz, dile­yene kil rengi, kimine krem, kimine fil­dişi, arzu­nuza göre yeşil, sarı veya kahve ve mavi…  Ame­ri­kan Siding kap­lama sis­te­mi­nin olum­suz tek yönü ise diğer­le­rine göre biraz pahalı olması.

Son zamanlarda epeyce konuşulan konular arasında yer alan mantolama istanbul için bir makale hazırladık. Şuan okuduğunuz makalede su yalıtım malzemeleri fiyatları için epeyce farklı konulara değindik, umarız beneğenirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 07:04
Categories: Etiketler: , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>