KAMPANYALI ÜRÜNLER


24 Şubat 2011 Perşembe


Kurşun Çatı Kaplama ne işe yarar, Kurşun Çatı Kaplama nerelerde tercih edilebilir şeklindeki merak edilenlerin yanıtlarını burada bulabilirsiniz.

Kurşun Çatı Kaplama meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Çatı­nı­zın daha daya­nıklı ve gör­sel ola­rak güzel görü­nüm kazan­dır­mak iste­yen­ler için öneri­len sis­tem “Kur­şun Çatı Kap­lama” sis­te­mi­dir. Bu sis­tem kur­şun lev­ha­lar tara­fın­dan 1m x 2m eba­dında üretil­mek­te­dir. Kul­la­nım amacı ve yerine göre kali­tesi değiş­mek­te­dir. Kul­la­nım alan­ları ise cami kub­besi, med­rese, kül­liye gibi tarihi bina­la­rın çatı örtü­sü­nün res­to­ras­yo­nunda kul­la­nı­lan kur­şun lev­ha­lar ola­rak bili­nir­ler. Daya­nı­nık konu­sunda bel­ge­lere sahip bir tasa­rım­dır. Bir çok firma tara­fın­dan üretil­mek­te­dir. Kalite bakı­mın­dan öneri­len firma ise kaf­kas­cati firmasıdır.

Su zamanlarda yayginlasan izolasyon malzemeleri fiyatları hakkinda fikirler bu incelemede. ısı yalıtım levhası fiyatları ile ilgili kullanicilarimizin elestrileri ve bunla beraber dahasini bu adreste bulabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 23:20
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>