KAMPANYALI ÜRÜNLER


22 Şubat 2011 Salı


Terratherm Manto Isı Yalıtım tanımını yapacak olan yazıyı sizlere sunacağız, Terratherm Manto Isı Yalıtım kategorilerimize göz atabilirsiniz.

meseleye girmeden Terratherm Manto Isı Yalıtım ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Dış cephe ısı yalı­tım sitem­le­rin­den biri olan ter­rat­hemrm manto sis­temi, son zaman­larda oldukça ön plana çıkan ısı yalı­tım­la­rında kul­la­nı­lan bir mal­zeme ola­rak kar­şı­mıza çıkmaktadır.

dış cephe izolasyon meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Isıtma ve soğutma gider­le­rin­den büyük ölçüde yalı­tım sağ­la­yan mal­zeme, genel anlamda binayı dış etki­lere karşı koru­makta, koroz­yonu önle­mekte, iklim koşul­la­rına dayı­nık­lı­lık gös­ter­mekte ve güneş­ten gelen ult­ra­vi­yole ışınlara karşı dirençli bir yapıiçer­mek­te­dir. Bun­la­rın yanında bina içe­ri­sinde bulu­nan nemin den­ge­sini sağ­lama da oldukça etkili bir yön­tem ortaya çıkaran ter­rat­hemrm manto ürünü, uzun yıl­larca ona­rım ya da bakım gerektirmemektedir.

dış cephe izolasyon meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Uygu­lama alan­ları ara­sında müs­ta­kil evler, konut­lar ve bu tür tüm yapı­la­rın dış yalı­tı­mında kul­la­nı­la­bi­len ter­rat­hemrm manto, uygu­lama yüzey­le­rinde ise tuğla, gaz­be­ton, brüt beton, çimento içe­rikli sıva ve ahşap lev­ha­ları bulundurmaktadır.

Terratherm Manto Isı Yalıtım meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Ger­çek bir ısı yalı­tımı için siz de ter­rat­hemrm manto ürününü ter­cih edin ve her kol­dan tasar­ruf yap­maya başlayın.

inşaat malzemeleri meselesindeki yorumlar , iç yalıtım meselesini kapsayan verilere buradan bakabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 23:20
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>