KAMPANYALI ÜRÜNLER


16 Şubat 2011 Çarşamba


Isı Yalıtımı ile ilgili yorumlarin ve örneklerin bulundugu bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunun yaninda Isı Yalıtımı nasil bir seydir gibi sorularin cevaplarini da bulabilirsiniz.

konuya girmeden dış mantolama ile ilgili şunları söylemek gerekir. Isı yalı­tımıiki farklı ortam ara­sında ısı alış veri­şi­nin engel­len­me­sine denir. Yazın sıcak hava­lar­dan kışında soguk hava­lar­dan korun­mak için çeşitli çalış­ma­lar yapı­lır. Örnek ver­mek gere­kirse yazın serin­le­mek için kli­ma­lar kul­la­nı­rız kışın ise ısın­mak için soba veya kalo­ri­fer kul­la­nı­rız. Bun­la­rın mali­ye­tini en aza indir­mek içinısı yalı­tımsis­te­mini kullanırız.

konuya girmeden Isı Yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. Bunun yanı sıra evle­ri­mizde olu­şan ter­le­meyi engel­le­ye­rek oluş­ması muh­te­mel man­tar, küf vb. zararlı ortam­lar­dan korur.Isı yalı­tımı saye­sinde yarıya düşür­dü­gü­müz enerji yani atık gaz­lar çevre­ye­deye yararlı ola­cak­tır.Isı yalı­tımında ükemi­zin hazır­la­dığı pro­je­ler ile çok daha iyi yer­lere gele­ce­ği­mize inanıyorum.

mantolama malzemeleri yazımız şu an için gözden geçirilmektedir, çatı yalıtım malzemeleri için diğer yazılarımıza bakmanızı tavsiye ederiz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 08:34
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>