KAMPANYALI ÜRÜNLER


15 Şubat 2011 Salı


Son zamanlarin popüler konularindan olan Taşyünü Asma Tavanlar ile alakali yorumlar burada. Taşyünü Asma Tavanlar ile ilgili kullanicilarimizin görüsleri ile çok daha fazlasini burdan görebilirsiniz.

çatı izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Yapı­la­rın tavan­la­rında göze hoş gel­me­yen uygu­la­ma­ları giz­le­mek ve deko­ra­tif bir tavan oluş­tur­mak için mev­cut beto­narme, çelik  konst­ruk­si­yon veya ahşap tavan iske­leti altında meka­nik ve elekt­rik ima­lat­lara mon­taj boş­luğu sağ­la­yan sis­teme asma tavan denir.Ahşap tavan hem görü­nüm hem uygu­lama avan­tajı hemde bir­çok farklı ile göze çarpmaktadır.İşte bu avan­taj­lar­dan birkaçı.

meseleye girmeden Taşyünü Asma Tavanlar ile alakalı bunları belirtmek gerekir. 2.Farklı yüzey dokulu ve desenli pla­ka­ları ile bu pla­ka­lara uyumlu sis­tem­ler saye­sinde kul­la­nıl­dığı mekan­larda deko­raf­tif ve şık görün­tü­ler ser­gi­ler.

meseleye girmeden çatı izolasyonu ile alakalı bunları belirtmek gerekir. 3.Taş­yünü asma tavan, akus­tik, hij­yen, ısı izo­las­yonu, yan­gın ve nem daya­nımı konu­sunda deği­şik ölçü­ler­deki tek­nik ihti­yaç­ları, en eko­no­mik şekilde ve sınır­sız yüzey seçe­neği ile sağ­la­ya­bil­mesi saye­sinde, kul­la­nı­cı­la­rına opti­mum çözümü sunar.

meseleye girmeden çatı izolasyonu ile alakalı bunları belirtmek gerekir. 5.Aydın­lat­ma­nın en iyi şekilde yapıl­ma­sını sağ­la­ya­rak enerji tasar­rufu yara­tır.

meseleye girmeden çatı izolasyonu ile alakalı bunları belirtmek gerekir. 6.İsten­me­yen görün­tü­leri giz­ler (Sıhhi tesi­sat, hava­lan­dırma kanal­ları, elekt­rik tesi­satı v.s.)

boru izolasyon fiyatları nedir ve ne işe yarar, izolasyon malzemesi fiyatları hangi alanlarda kullanılabilir gibi soruların cevabını sitemizde bulabileceksiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 10:04
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>