KAMPANYALI ÜRÜNLER


24 Şubat 2011 Perşembe


Onduline Çatıları hakkında yazılıp çizildi. Bu yazımızda da Onduline Çatıları adına söylenen şeylere yüzeysel olarak göz atacağız.

konuya girmeden yalıtım malzemeleri fiyatları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Ondu­line fir­ması genel­likle çatı tasa­rımı ve dekoru yapan bir fir­ma­dır. Ondu­line fir­ması yeni­lik­le­rine birini daha ekli­yor ve şimdiki Ondu­line tasa­rımı ise Yeşil çatı sis­te­mi­dir. Bu yeşil çatı sis­temi ise haya­li­niz­deki doğa tarzı çatı dekor­la­rını çatı­la­rı­nıza yan­sı­tı­yor. Ondug­reen adı veri­len yeşil çatı sis­temi, çatı­dan atıl­ması gere­ken su mik­ta­rın­dan yüzde 90 tasar­ruf sağ­lı­yor. Ondug­reen çatı sis­temi bunun yanı sıra hem çatıyı temiz­li­yor hemde ısı yalı­tımı yapa­rak siz­lere tasar­ruf sunu­yor. Günü­müzde hava kir­li­liği art­tır kava kir­li­li­ğini önle­mek içi Ondug­reen çatı sis­te­mini siz­lere sunuyoruz.

boru izolasyon fiyatları yazısı ile alakalı cevaplar, ısı yalıtım levhası fiyatları konusu ile alakalı yapılmış olan açıklamaları inceleyebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 06:50
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>