KAMPANYALI ÜRÜNLER


26 Şubat 2011 Cumartesi


Drenaj Su Yalıtımı ile alakalı olarak yazılanlar, Drenaj Su Yalıtımı nedir ne işe yarar bunlara burdan ulaşabilirsiniz.

ısı yalıtım malzemeleri fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Genel ola­rak düz çatı­larda uzun süreli bir dre­naj, çatı için oldukça büyük önem taşı­mak­ta­dır. hafif eğim veri­le­rek yapı­lan su yalı­tımı, memb­ra­nına uygun koşul­ları göze­te­rek oluş­tu­rul­ma­lı­dır. Ters olan teras kısım­la­rında sıfır derece eğim genelde öneril­mez, bunun yerine en az yüzde 1.5–2 oran­la­rında eğim tav­siye edilir.

ısı yalıtım malzemeleri fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Diğer yan­dan yağ­mur esna­sında biri­ken suyun akması için bir­ta­kım çalış­ma­lar yapıl­malı ve su gider­le­ri­nin yer­leri ve kapa­si­te­leri çatı­nın boyut­la­rına göre belir­len­me­li­dir. Bu durum için ayrıca ısı yalı­tım üzerin­den ve su yalı­tım zemi­nin­den aka­cak suyun boşal­ması için uygun yağ­mur suyu gider­leri yapıl­ma­lı­dır. Her çatı­nın şekline ve yapı­sınagöre farklı yalı­tım mal­ze­me­leri kul­la­nı­la­bi­lir. Bu mal­ze­me­ler ara­sında polimer-modifiye edil­miş cam tülü, cam tülü dokuma, orga­nik elyaf, tek kat­manlı ve mas­tik asfalt yer alır.

Drenaj Su Yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Bunun yanında su yalı­tım kalıbı yüzey üstüne yapış­tı­rıl­mış ve iki kat­man­dan olu­şan poli­mer bitümlü memb­ran olduğu durum­larda, yalı­tım memb­ranı ve beton kalıp ara­sında kalan suyun boşal­ması büyük oranda dur­du­rul­muş olur. Bu şekilde iler­le­yen zaman­larda olu­şa­bi­lecek bir­ta­kım sızın­tı­lar rahatça bulu­nup, pahalı olma­yan koşul­larla onarılabilir.

izolasyon köpük fiyatları makalesi için yapılan eleştiriler, su yalıtım konusu hakkında hazırladığımız açıklamaları bulabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 20:20
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>