KAMPANYALI ÜRÜNLER


26 Şubat 2011 Cumartesi


Şu günlerde oldukça merak edilen meseleler içinde yer bulan PVCYalıtım Kaplamada Dyna Pack adına bu makaleyi hazırladık. Bu yazıda PVCYalıtım Kaplamada Dyna Pack için oldukça ilginç meselelere değindik, işinize yarayacağını düşünüyoruz.

konuya girmeden PVCYalıtım Kaplamada Dyna Pack ile ilgili şunları söylemek gerekir. Yalı­tım sis­tem­le­ri­nin oldukça önem kazan­dığı son gün­lerde bir­çok yapı için yalı­tım vaz­ge­çil­mez bir unsur olmaya baş­ladı. Yapı­lar üzerinde ger­çek­leş­ti­ri­len yalı­tım sis­tem­leri zama­nın enerji tasar­ru­funda, kışında ya da yazında oldukça geniş çözüm öneri­leri sunuyor.

konuya girmeden PVCYalıtım Kaplamada Dyna Pack ile ilgili şunları söylemek gerekir. PVCkap­lama yalı­tım­la­rında ise ön plana çıkan Dyna Pack, metal kap­lama model­le­ri­nin yeni uygu­la­ma­ları ola­rak gün yüzüne çıkıyor. Son zaman­larda yapı­lan yalı­tım çözüm­le­rinde ilk sırayı alan Dyna Pack, özel­likle meka­nik tesi­sat yapı­lan işlem­lerde oldukça ter­cih edi­len bir yalı­tım halini almaya baş­lı­yor. Dyne Pack’in uygu­lan­dığıalan­lar ara­sında içte ya da dışta bulu­nan her türlü tesi­sat, klima kanal­ları, vana, T ve flanş gibi kısım­lar yer alı­yor. Dyna Pack’in uygu­lan­ma­sında ön plana çıkan diğer bir özel­liği ise hij­ye­nik bir yalı­tım ortamı sağ­la­ması olu­yor. Bu nedenle özel­likle has­ta­ne­lerde ger­çek­leş­ti­ri­len bu yalı­tım sis­temi, gal­va­niz metal­den ve alü­min­yumda sac­dan oluş­ması nede­niyle uygu­lama anında yüze 50 oran­la­rında bir tasar­ruf sağlayabiliyor.

konuya girmeden iç yalıtım ile ilgili şunları söylemek gerekir. Sizde Dyna Pack yalı­tım ürününü keş­fe­din ve hij­yen dolu bir yalı­tım uygu­la­ması nasıl mey­dana geli­yor yakın­dan görün.

su izolasyon malzemeleri fiyatları adına yazılmış olan yazılar, su yalıtımı yapımı hakkında bilgiler.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 06:50
Categories: Etiketler: , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>