KAMPANYALI ÜRÜNLER


24 Şubat 2011 Perşembe


Cephe Kaplamalarda Granit nedir ve nerede kullanılır, Cephe Kaplamalarda Granit nerelerde tercih edilebilir şeklindeki merak edilenlerin yanıtlarını burada bulabileceksiniz.

konuya girmeden mantolama malzemesi ile ilgili şunları söylemek gerekir. Uygu­lama alan­la­rında iste­ni­len ebat­larda üretim altına alı­na­bi­len gra­nit cephe kap­la­ma­lar, iç ve dış mekan­lara oldukça yük­sek oranda bir uyum­lu­luk göstermektedir.

Cephe Kaplamalarda Granit konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Bir met­re­ka­re­si­nin yak­la­şık 60 kilog­ram gel­diği gra­nit­ler 2 cm civar­la­rında bir kalın­lıkla üretil­mek­te­dir. Uygu­lama anla­rında işleme alı­nan böl­ge­ler için fazla bir yük bin­di­ren gra­nit cephe kap­la­ma­lar, yan­lış hesap­la­ma­lar­dan kay­nak­la­nan sorun­la­rın ortaya çıkma­ması büyük bir titiz­lik altında uygu­lama altına alın­mak­ta­dır. Ayrıca yeni bir bina yapı­lır­ken gra­nit cephe kap­la­ma­la­rın uygu­la­nıp uygu­lan­ma­ya­cağı konu­sunda kes­kin bir yol izlen­mesi ilerde çıkacak sorun­la­rın önüne geçil­me­sin neden olmak­ta­dır. Bu nedenle gra­nit kap­la­ma­lar uygu­la­na­caksa bina üzerinde yapı­lan hesap­la­ma­lara da oldukça dik­kat edil­mesi zorunlu hale gelmektedir.

Cephe Kaplamalarda Granit konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim İç mekan­lara uyum­lu­luk gös­te­ren gra­nit kap­lama, özel­likle döşeme bulu­nan alan­lara faz­laca uygu­lan­mak­ta­dır. Bu işlem için önce­likle uygu­lama ala­nında bulu­nan bütün döşe­me­le­rin tama­men kırıl­ması esası ortaya çıkmak­ta­dır. Çünkü tama­men kırıl­ma­yan döşe­me­ler uygu­la­ma­nın iste­nile sonuç­lar ver­me­sine neden olmaktadır.

konuya girmeden Cephe Kaplamalarda Granit ile ilgili şunları söylemek gerekir. Günü­müzde Avrupa ve Türkiye’de yeteri kadar ken­dini gös­te­re­me­miş gra­nit cephe kap­lama, yeni uygu­lama alan­ları neti­ce­sinde yavaş yavaş ön plana çıkmaya baş­la­mış­tır. Ağır­lı­ğı­nın deza­van­taj ola­rak görül­düğü, ancak uygu­lan­dığı alan­larda kes­kin sonuç­lar ver­diği düşü­nü­len kap­la­ma­la­rın yakın bir zaman içe­ri­sinde sek­tör içe­ri­sinde geniş bir dağı­lım ora­nına sahip ola­cağı belirtilmektedir.

yalıtım malzemesi fiyatları ne işe yarar, izolasyon yalıtım hangi alanlarda kullanılabilir gibi soruların cevabını sitemizde görebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 05:20
Categories: Etiketler: , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>