KAMPANYALI ÜRÜNLER


15 Şubat 2011 Salı


Siding kaplama faydaları için için yapılan yorumlara bakabilir, Siding kaplama faydaları ile alakalı daha çok bilgiye arşivimizden bakabilirsiniz.

Siding kaplama faydaları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Dış cephe kap­lama sis­tem­leri içinde ülke­mizde en çok bili­nen uygu­la­ma­lar­dan biri Siding… Isı ve su yalı­tımı sağ­la­yan ve dili­miz­deki tam kar­şı­lığı yalı baskı olan siding, uygu­lan­dığı bina­ları kışın soğuk, rüz­gar ve yağış­la­rın, yazın da güne­şin olum­suz etki­le­rin­den koru­yor. Siding kap­lama yapı­lan bina­larda olum­suz hava koşul­la­rı­nın neden olduğu ısıtma ve soğutma ile ilgili sorun­lar orta­dan kal­kar­ken, hane halkı da zarar etmek­ten kur­tu­lu­yor. Isı yalı­tımı sağ­la­ya­rak evle­rin, işyer­le­ri­nin az yakıtla çok iyi sağ­lan­ma­sına ola­nak veren bu yalı­tım sis­temi, izo­las­yonu sağ­lı­yor ve ısı trans­fe­rine bağlı küf­len­me­nin, rutu­be­tin, duvar­larda olu­şan çatlak­la­rın ve dökül­me­le­rin önüne geçi­yor. Bu sayede siding uygu­la­nan bina­larda bakım ve ona­rım için çok para­lar har­can­ma­sına, bütün bu kül­fetli işle­rin yapıl­ma­sına gerek kal­mı­yor. Üstüne üstlük siding kap­lama yapı­lan bina­lar son derece şık bir görü­nüme kavu­şu­yor, bina­nın değeri artı­yor. Kışın ve yazın tüket­ti­ği­niz ener­ji­nin mik­tarı çok fazla olma­sına rağ­men soğuk­tan ya da aşırı sıcak­tan bir türlü kur­tu­la­mı­yor­sa­nız, siz de çeşit çeşit siding mar­ka­ları için­den birini seçin. Gerek yerli ve gerekse yabancı pek çok marka siding kap­lama ülke­mizde satışa sunu­lu­yor. Dış cephe kap­lama sis­temi say­ding ile boya yap­mak­tan, tami­rat yap­mak­tan, badana yap­tır­mak­tan kur­tu­la­cak, adeta yep­yeni bir binaya kavu­şa­cak­sı­nız. Son derece este­tik bir bina giy­dirme yön­temi olan siding, son derece hafif ve kolay taşı­nan bir sis­tem. Az zamanda bina­lara uyar­la­nan ve yaz-kış mon­tajı yapı­la­bi­len siding kap­lama uzun yıl­lar bakım gerek­tir­me­yen bir sis­tem. Su geçir­me­ye­rek rutu­beti önle­yen, ısı yalı­tımı sağ­la­ya­rak ener­ji­den tasar­ruf etti­ren Siding kap­lama hem kişi­nin cebine ve hem de Türk eko­no­mi­sine kat­kıda bulunuyor.

iç yalıtım yazısı ile ilgili eleştiriler, izolasyon köpük fiyatları konusu ile alakalı yapılmış olan açıklamaları bulabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 11:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>