KAMPANYALI ÜRÜNLER


15 Şubat 2011 Salı


Çatı Yalıtımı konusunda sizlere bir iki fotoğraf sunuyor, Çatı Yalıtımı için modeller yayınlıyoruz.

meseleye girmeden Çatı Yalıtımı ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Çatı­lar genelde “soguk çatı­lar ve sıcak çatı­lar” ola­rak tanımlanır.Çatımızı oluş­tu­ran mal­ze­me­ler ara­sında hava boş­lugu varsa bun­lara “soguk çatı­lar” denir.Çatımızı oluş­tu­ran mal­ze­me­ler ara­sında hava boş­lugu yok ise ve par­ça­lar üst üste monte edil­miş ise bu tür çatı­la­rada “sıcak çatı­lar” denir.Düz yapıda olan teras çatı­lar sıcak çatı­lara örnek gösterilebilir.Yapı fiziği bakı­mın­dan soğuk çatı­la­rın sıcak çatı­lar­dan farkı, soğuk çatı­larda su buha­rı­nın ısı yalı­tım kat­manı ile çatı örtüsü ara­sın­daki hava taba­kası içinde uçabilmesidir.Türkiye’de çatı­lar­daki yalı­tım uygu­la­ma­ları, teras çatı­larda yalı­tım uygu­la­ma­ları ve oturtma çatı­larda yalı­tım uygu­la­ma­ları olmak üzere 2 grup altında incelenebilmektedir.Çatı ara­sına yapı­la­cak olan yalı­tım uygu­la­ması önce­likle kre­mit altına su yalı­tım uygu­la­ması ile baş­la­ma­lı­dır. Isı yalı­tım yeri ise çatı arası döşe­me­le­ri­nin üzeridir.Isı yalı­tım yeri ise çatı arası döşe­me­le­ri­nin üzeridir.

meseleye girmeden çatı yalıtım malzemeleri ile alakalı bunları belirtmek gerekir. İster ısıtma, ister soğutma uygu­lan­sın, yapı­la­rın tüm dış yüzey­leri ile, ısıtıl­ma­yan mekan­lara biti­şik yüzey­le­rin ısı yalı­tımı olması gerekir.Bunun yapı­mın­daki amaç önce­likle tasar­ruf sag­la­mak­tır, iç kon­foru art­tır­mak içinde ter­cih edilebilirler.

çatı izolasyon malzemeleri fiyatları ile alakalı bilgileri burada görebilir, dış yalıtım fiyatları konusuna yapılmış olan eleştri ve incelemeleri görebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 23:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>