KAMPANYALI ÜRÜNLER


16 Şubat 2011 Çarşamba


Armaflex-KY adlı derlememize bakabilir, Armaflex-KY detaylar için ise arşivimizi kullanabilirsiniz.

Armaflex-KY meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Ken­din­den yapış­kanlı olan, ısıtma ve sogurma sis­tem­le­rinde kul­la­nıl­mak üzere üreti­len bir diğer  ürün ise Armaflex-KY.

ısı yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim İzocam’ın kul­la­nım yeri ve ama­cına göre elas­to­me­rik kauçuk esaslı, kapalı göze­nekli düz­gün hücre yapı­sına sahip lev­ha­ları ısı yalı­tımı ama­cıyla kul­la­nı­lı­yor. Ken­din­den yapış­kanlı lev­ha­lar İzocam Armaflex-KY mar­ka­sıyla piya­saya sunu­lu­yor.

Armaflex-KY meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Ürün son derece kali­teli ve dirençli bir şekilde üretiliyor.Özellikleri ile sını­fı­nın en iyisi olma yolunda.En üst düzeyde yalı­tım verimi sağlıyor.Aynı zamanda çevre dostu olan bir ürün.

ısı yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Kul­la­nım alan­ları Ürün, sıcak ve su soğuk su dev­re­leri, ısıtma sis­tem­leri, iklim­len­dirme ve soğutma ekip­man­ları, çift sıcak­lıkta çalı­şan sis­tem­ler, hava­lan­dırma kanal­ları ve tank­lar, büyük çaplı boru­la­rın fitingleri’nde kul­la­nı­la­bi­li­yor. Özel durum­lar İzocam Armaflex-KY lev­ha­ları özel uygu­lama şart­ları altında –200°C’ye kadar kul­la­nı­la­bi­li­yor. Güneş ışığına maruz uygu­la­ma­larda,UVetki­sine karşı mut­laka koru­yucu ceket veya koru­yucu boya kul­la­nıl­ması tav­siye ediliyor.

izolasyon yalıtım ne işe yarar, dış cephe yalıtım nerelerde tercih edilebilir şeklindeki merak edilenlerin yanıtlarını burada bulabileceksiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 01:04
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>