KAMPANYALI ÜRÜNLER


15 Şubat 2011 Salı


Siding çeşitleri ile ilgili sonuçları burada görebilir, Siding çeşitleri için derlenmiş alakalı ayrıntıları görebilirsiniz.

Siding çeşitleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Bina­la­rın dış cephe kap­lama sis­tem­leri içinde en popü­ler olan­la­rın başında siding kap­lama sis­temi geli­yor. Türkiye’de son yıl­larda kul­la­nım oranı bir hayli artan siding kap­lama saye­sinde hem bina­la­rın değeri artı­yor, hem de ısı ve ses yalı­tımı mükem­mel sağ­la­nı­yor. Dış cephe kap­lama sis­tem­le­rin­den siding kap­la­ma­nın çok fazla çeşidi ve bu çeşit­le­rin deği­şik özel­lik­leri bulu­nu­yor. Türkiye’de en çok kul­la­nı­lan siding kap­lama çeşit­leri ise alü­min­yum, vinil, xps ve ahşapla, kom­po­zit kap­lama ve fiber ola­rak sıra­la­na­bi­lir. Şimdi bu kap­lama çeşit­le­ri­nin özel­lik­le­rine bir göz ata­lım.

yalıtım malzemeleri fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Vinil sidingçeşidi akla gele­bi­lecek hemen her yapıda basit ola­rak uygu­la­na­bi­li­yor. İster beto­narme olsun ister ahşap, ister tuğla… Deforme olma­yan ve izo­las­yon ihti­yacı duy­ma­yan bu sis­te­min esneme özel­liği var.

Siding çeşitleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Kom­po­zit sidingkap­lama da tüm olum­suz hava koşul­la­rına karşı hayli daya­nıklı. Çok sert bir mal­ze­me­den olu­şan, bükül­me­yen ve renk seçe­neği fazla olan bu siding kap­lama çeşi­dinde, renk­ler kolay kolay sol­mu­yor ve yakıtta yüzde 50 ora­nında tasar­ruf sağ­lı­yor.

yalıtım malzemeleri fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Fiber Cement Sidingkap­lama sis­temi de hangi binada uygu­lan­dıysa o bina­nın değe­rine değer katı­yor, iste­nirse üstüne doku işle­ni­yor… Yan­ma­yan, çürüme­yen ve dile­nirse boya­na­bi­len bu sis­tem de diğer­leri gibi ısı yalı­tımı özel­liği nede­niyle enerji tasar­rufu sağ­lı­yor.

Siding çeşitleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Ahşap Sidingde uygu­lan­dığı alan­lara son derece doğal bir görüntü sağ­lı­yor. Gerek yeni yapı­larda ve gerekse eski yapı­larda rahat­lıkla uygu­la­na­bi­len bu sis­te­min de renk­leri doğa. Ayrıca dar­be­lere daya­nıklı olan ahşap siding, tüm hava koşul­la­rına ve güne­şin zararlı ışınla­rına karşı da daya­nıklı… Çatla­ma­yan, çürüme­yen ve şişme­yen bu sis­te­min mal­ze­mesi yir­mi­beş yıl, boşası ise onbeş yıl garanti kap­sa­mında.

Bu aralar yayginlasan çatı izolasyon malzemeleri fiyatları hakkinda yorumlar bu adreste. çatı izolasyon için ziyaretçilerimizin yaklasimlari ile dahasini burada bulabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 14:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>