KAMPANYALI ÜRÜNLER


15 Şubat 2011 Salı


Mantolama sistemleri makalesi için yapılmış eleştiriler, Mantolama sistemleri meleseli hakkında hazırladığımız ifadeleri inceleyebilirsiniz.

izolasyon yalıtım meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Mev­sim­ler deği­şi­yor, sıcak­lık­la­rın nasıl ola­ca­ğını artık kimse kes­ti­re­mi­yor. Kimi zaman kış erken bas­tı­rıp ağır geçi­yor, kimi zaman yaz havası esi­yor. Hava­nız nasıl olursa olsun, evi­niz, bina­nız koru­naklı olsun. Son yıl­la­rın en popü­ler yalı­tım sis­tem­le­ri­nin başında man­to­lama geli­yor. Yaşam alan­la­rı­mız olan evle­ri­mizi, bina­la­rı­mızı kış ayla­rında soğuk­tan, yaz ayla­rında ise sıca­ğın olum­suz etki­le­rin­den koru­yan man­to­lama, hem bina­la­rın ömrünü uza­tı­yor, hem de ısıdan ve ısı için har­ca­dı­ğı­mız para­dan tasar­ruf etme­mize sağ­lı­yor. Isı yalı­tım özel­li­ğine sahip man­to­lama sis­temi diğer dış cephe kap­lama sis­tem­le­rine göre daha eko­no­mik… Man­to­lama yapı­lan bina­la­rın hem ömrü uzu­yor, hem de çok şık bir görü­nüme kavuş­ması sağ­la­nı­yor. Bugün ener­ji­den tasar­ruf sağ­la­yan, hem ısın­ma­mızı hem de eko­no­mik açı­dan rahat­la­ma­mızı sağ­la­yan man­to­lama sis­temi kul­lan­mak iste­yen­lere çok sayıda renk seçe­neği de sunu­yor. Bina­nız çok eski ise man­to­lama saye­sinde yep­yeni, şık ve modern bir görün­tüye kavu­şa­cağı gibi bu yeni görüntü saye­sinde değeri de kat be kat arta­cak­tır. Farklı doku alter­na­tif­leri ile de dik­kat çeken man­to­lama sis­te­mi­nin kul­la­nıl­dığı yapı­lar, her türlü mev­sim koşul­la­rına karşı daya­nıklı hale geli­yor. Hem yaz ve kışın ağır koşul­la­rına daya­nıklı, hem ömrü uza­mış hem de çağdaş görü­nümlü binaya sahip olmayı kim iste­mez. Yüzde 50’ye yakın ısı ve su yalı­tımı ola­nağı sağ­la­yan man­to­lama bugün yüz­bin­lerce apart­ma­nın, müs­ta­kil evin dış cep­he­sini süs­lü­yor. Günü­müz  hava koşul­la­rında zorunlu hale gelen man­to­lama saye­sinde kış ayla­rında ısınma ama­cıyla har­ca­dı­ğı­nız elekt­rik, doğal­gaz, odun veya kömü­rün sadece yarı­sını kul­la­na­cak böy­lece hem ısınıp hem de para­nız­dan tasar­ruf sağlayacaksınız.

ses yalıtımı ile alakalı bilgileri burada görebilir, çatı izolasyonları adına yapılmış olan eleştri ve makaleleri bulabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 20:34
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>