KAMPANYALI ÜRÜNLER


22 Şubat 2011 Salı


Su günlerde yayginlasan Cam Balkonlarla Yalıtımın Yeni Yüzü hakkinda tanimlar yazida. Cam Balkonlarla Yalıtımın Yeni Yüzü ile alakali kullanicilarimizin yazilari ve bunla beraber daha fazlasini burada bulabilirsiniz.

konuya girmeden ısı izolasyonu ile ilgili şunları söylemek gerekir. Artık yalı­tım den­di­ğinde akla her şeyin gel­mesi müm­kün olur hale geldi. Çünkü şimdi­lerde yalı­tım yap­tır­mak iste­yen her­kes sadece ısı yalı­tımı ya da su yalı­tımı yap­tır­makla kal­mı­yor, bütün bun­la­rın yanında yan­gın yalı­tımı, ses yalı­tımı ve çatı yalı­tımı gibi uygu­la­ma­larda yaptırıyor.

ısı izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Son zaman­la­rın yalı­tımda popü­ler uygu­la­ma­la­rın­dan biri de cam bal­kon yalı­tım­ları. Bu sayede her­kes bal­ko­nunu eski halin­den hiç­bir şey eksil­me­den kul­la­na­bil­diği gibi, kışın bal­kon haya­tını unu­tan­lar ise artık böyle bir durum ile karşı kar­şıya kal­mı­yor­lar. Güven­liği ve kolay kul­la­nımı ile de ön plana çıkan bu sis­tem, hem ısı yalı­tımı yapı­yor hem de bunun yanında ses yalı­tımı sağ­lı­yor. Yani iki yalı­tımı da aynı anda yapıyor.

meseleye girmeden ısı izolasyonu ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Bina­larda keyifli bir yaşam alanı oluş­tu­ran cam bal­kon sis­tem­leri, bulu­nu­lan böl­geyi dış etki­lere karşı tama­men koru­yor. Dış etki­ler den­di­ğinde ise akıl­lara yağ­mur, kar, toz, ses ve isten­me­yen gürül­tü­ler geliyor.

meseleye girmeden ısı izolasyonu ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Kul­la­nımda büyük kolay­lık­lar sunan sis­tem, kolay kat­la­na­bi­lir bir yapıda ve rahatça temiz­le­ne­bi­lir olması kul­la­nım neden­le­rini bir kat daha artı­yor. Bunun yanında pas­lan­maz­lık özel­liği yer alan model­ler, her türlü iklim şart­la­rına ise uyum­lu­luk sağ­lı­yor. Ayrıca kanat­la­rın kapak bir­le­şim­le­rinde yer alan yalı­tım ürün­leri bulu­nu­lan böl­geye su ya da her­hangi bir şey sız­ma­sını engel­li­yor. Açıp kapa­ma­lar raylı bir sis­tem üzerin­den ger­çek­leş­ti­ri­li­yor ve bu sayede ani­den yağ­mur bas­tırsa dahi kapan­ması sani­ye­ler ala­cak kadar az bir zaman dilimi sürüyor.

ısı izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Diğer yan­dan bu sis­te­min bir de güvenli olduğu ile ilgili bil­gi­ler ver­miş­tik. Cam bal­kon sis­tem­le­ri­nin baş­lıca özel­lik­le­rin­den biri de güven­lik aşa­ma­ları olu­yor. Evlerde bulu­nan çocuk­la­rın iste­dik­leri gibi pen­cere kanat­la­rını aça­ma­ması için özel bir kilit sis­temi bulu­nu­yor. Bu sayede isten­me­yen olay­la­rın ortaya çıkması engel­le­ni­yor ve her ebe­veyn içi rahat bir kul­la­nım sürü­yor. Bir yan­dan yalı­tım sağ­la­yan ebe­veyn­ler bir yan­dan da aile fert­le­ri­nin güven­liği konu­sunda her zaman önlem aldık­la­rını ön plana çıkarıyor.

ısı izolasyonu adlı incelemede yayınladığımız verileri inceleyebilir, yalıtım malzemeleri fiyatları için daha çok detaya arşivimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 12:50
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>