KAMPANYALI ÜRÜNLER


24 Şubat 2011 Perşembe


Son zamanlarda “Renkli Perçin Sistemi” Kompakt Laminat adına bir çok soru yöneltiliyor. Bu başlık altında “Renkli Perçin Sistemi” Kompakt Laminat için merak edilen tüm bu konulara cevap vermeye çalışacağız.

cephe mantolama konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Renkli per­çin­leme sis­temi ola­rak uygu­la­nan bu dış cephe kap­lama ürünü, son zaman­larda yapı­lan bina­la­rın bir­ço­ğunda uygu­lama altına alınmaktadır.

“Renkli Perçin Sistemi” Kompakt Laminat konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Yarı görü­nür bir yapı ile ortaya çıkarı­lan uygu­lama sis­te­minde kul­la­nı­lan kom­pakt panel­ler 6 mm ya da 8 mm kalın­lık­la­rında üretil­mek­te­dir. Bir­çok sis­tem bün­ye­sinde mev­cut olan alü­min­yum panel­ler renkli per­çin­leme yolu ile mon­taj altına alın­mak­ta­dır. Ayrıca sis­te­min içe­ri­ğinde uygu­lama altına alı­nan panel­ler renkli per­çin­ler saye­sinde uygun kısım­lara otur­tu­lur. Genelde geniş yüzeye sahip kısım­lara uygu­la­nan bu yön­tem için, stad­yum­lar, bina­la­rın düz ve geniş böl­me­leri ve spor salon­ları sis­te­min uygu­lan­ması açı­sın­danoldukça uygun plat­form­lar ola­rak görül­mek­te­dir. Uygu­lama esna­sında renkli per­çin­le­rin uç kısım­la­rına cap­ler konuş­lan­dı­rı­la­rak ile mon­taj uygu­la­ması yapıl­mak­ta­dır. Yapış­tırma işlem­le­rinde olduğu gibi aynı avan­taj­la­rın ortaya çıkma­sını sağ­la­yan bu uygu­lama, süre ola­ark fazla zaman gerek­tirse de, este­tik açı­dan uygu­lama yapı­lan bölüm­lere sıra dışı bir görü­nüm kat­mak­ta­dır. Uygu­lama ile ortaya çıkan en bariz avan­taj­lar­dan biri per­çin­le­rin sağ­lam yapısı saye­sinde uygu­la­maya alı­nan bölüm­le­rin uzun bir ömre sahip olma­sı­dır. Bu yüz­den renkli per­çin­leme sis­temi sağ­lam­lık açı­sın­dan oldukça etkili bir pozisyondadır.

Son zamanlarin popüler konularindan olmus olan mantolama malzemesi ile ilgili tanimlar burada. dış cephe hakkinda yazarlarimizin görüsleri ve bunla beraber daha fazlasini burdan görebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 08:20
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>