KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Son zamanlarda Mineral İçerikli Yangın Yalıtım Ürünü “Tecwool” adına bir çok soru yöneltiliyor. Bu yazı Mineral İçerikli Yangın Yalıtım Ürünü “Tecwool” için sorulan tüm bu sorulara çözüm üretmeye çalışacağız.

konuya girmeden çatı malzemeleri ile ilgili şunları söylemek gerekir. Tec­wool mer­kezi İspanya’da olan ve üreti­minde çimento ürün­leri ve kaya yünü mine­ral­ler yer alan bir yan­gın yalı­tım ürünü­dür. Ayrıca Tec­wool, püs­kürtme şeklinde uygu­la­maya alı­nan bir yalı­tım sis­temi ola­rak kar­şı­mıza çıkmaktadır.

Mineral İçerikli Yangın Yalıtım Ürünü “Tecwool” konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Isı yalı­tım­la­rında etikli çözüm­ler sunan Tec­wool, ısıl den­geyi akus­tik bir şekilde sağ­la­ması ile bir­çok binada ter­cih edi­len yalı­tım ürün­leri ara­sında yer almak­ta­dır. Uygu­lama esna­sında direkt ola­rak yüzeye konuş­lan­dı­rı­lan Tec­wool, bu işlem anında pri­mere ihti­yaç duy­ma­mak­ta­dır. Ayrıca beton ya da buna ben­zer yüzey­lerle kolay yapışma ola­nağı ortaya sunar­ken, püs­kürtme şeklinde uygu­lan­ması hem zaman­dan hem de pra­tik­lik açı­sın­dan oldukça kul­la­nışlı çözüm­ler oluşturmaktadır.

konuya girmeden çatı malzemeleri ile ilgili şunları söylemek gerekir. Genelde gri ve beyaz renk­lerde üreti­len ürün, yüzey kısım­la­rında boya­na­bilme özel­liği sun­mak­ta­dır. 250 kg/m3 yoğun­luk bulun­du­ran Tec­wool yalı­tım ürünü, aynı zamanda derz ya da dolgu mal­ze­me­le­rine ihti­yaç duy­ma­dan uygu­la­maya alın­mak­ta­dır. Bulun­duğu yapıyı koroz­yona karşı koru­yan Tec­wool, her­hangi bir yan­gın esna­sında zehirli gaz çıkışını engel­le­mek­te­dir. Diğer yan­dan yüzey kıs­mında bak­teri ve man­tar olu­şum­la­rına izin ver­me­yen Tec­wool yalı­tım ürünü, 0.83 ses geçir­meme kay sayı özel­liği ile ses yalı­tı­mında da oldukça etkili bir durum göstermektedir.

ses yalıtımı yazısı ile ilgili cevaplar, izolasyon malzeme fiyatları konusu hakkında hazırlanmış olan açıklamaları inceleyebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 23:34
Categories: Etiketler: , , , ,

 

0 yorum:

 
>