KAMPANYALI ÜRÜNLER


14 Şubat 2011 Pazartesi


Dalmaçyalı Dış Cephe Yalıtım konusunda takipçilerimize bir kaç fotoğraf gösteriyor, Dalmaçyalı Dış Cephe Yalıtım için örnekler sunuyoruz.

konuya girmeden cephe mantolama ile ilgili şunları söylemek gerekir. Dış cephe yalı­tım sis­tem­le­rin­deki hızlı deği­şime boya şirket­leri de ayak uydurdu ve yalı­tım konu­sunda bir­bi­rin­den güzel ürün­ler piya­saya sürüldü. Bu yalı­tım sis­tem­le­rin­den biri de Filli Boya’nın 2003 tari­hinde piya­saya sür­düğü Capa­tect Dal­maç­yalı Dış Cephe Isı Yalı­tım Sis­temi… Bu sis­tem saye­sinde bina­lar­daki ısı yalı­tım per­for­mansı artar­ken, Dal­maç­yalı ısı yalı­tım lev­ha­la­rıyla bütün­le­şe­rek önce Türkiye’de Capa­tect Dal­maç­yalı Dış Cephe Isı Yalı­tım Sis­temi ismini aldı. Bu lev­ha­lar, ısının dışarı sız­ma­sına yöne­lik gös­ter­diği direnç, ben­zer polist­ren lev­ha­la­rına oranla yüzde 20 daha fazla… Capa­tect Dal­maç­yalı Isı Yalı­tım uygu­la­nan bina­larda yüzde 50’den fazla enerji tasar­rufu sağ­lan­dığı, yapı­lan deney­lerle de ortaya çıktı. Bu sis­te­min uygu­lan­dığı bina­larda, har­ca­nan yakıt yüzde 5 daha fazla ısıtır. Üstün ısı sız­dır­maz­lık özel­li­ğine, yapı­sına ekle­nen kar­bonla sahip olan dal­maç­yalı ısı yalı­tım lev­ha­ları, kalın­lığı faz­la­laş­tı­rıl­ma­dan çok daha fazla ısı yalı­tım per­for­man­sına ula­şıl­ma­sını sağ­lı­yor. Capa­tect Dal­maç­yalı Dış Cephe Isı Yalı­tım Sis­temi, yük­sek ısı yalı­tım per­for­man­sıyla, bina­lara uygu­la­nışı sıra­sında ortaya konu­lan tec­rü­be­nin bir­leş­mesi ve bol çeşit ürün seçe­ne­ğiyle dış cep­he­lere güven tesis edi­yor. Otuz yıl­dan faz­la­dır Avrupa’da uygu­la­nan bu yalı­tım sis­temi, ülke­mizde özel­likle kış koşul­la­rı­nın çok ağır geç­tiği illerde faz­laca ter­cih edi­li­yor, öneriliyor.

izolasyon malzemesi fiyatları ile alakalı bir çok mesele var. Bu yazımızda da dış cephe kaplamaları adına söylenen şeylere şöyle bir göz atacağız.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 04:04
Categories: Etiketler: , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>