KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Dış Cephe Süsleme Uygulamaları adlı incelemede yayınladığımız verileri değerlendirebilir, Dış Cephe Süsleme Uygulamaları için daha çok detaya arşivimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

meseleye girmeden Dış Cephe Süsleme Uygulamaları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Son zaman­larda bina­lara este­tik bir görüntü kazan­dır­mak için ortaya konu­lan bir­ta­kım çözüm­ler, dış cephe uygu­la­ma­la­rında da ken­dine yer edinmiştir.

su yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Bu uygu­la­ma­la­rın öncü­lü­ğünü sağ­la­yan ürün­ler­den biri fiber-cement mal­ze­me­si­dir. Dış cephe uygu­la­ma­la­rın­dan kat sil­me­ler ve kor­niş­ler, kapı ve pen­ce­re­ler için uygu­la­maya alı­nan pre­kast­lar ve söve işlem­leri için oluş­tu­ru­lan deniz­lik ve pro­fil­ler fiber-cement ürünü­nün dahil olduğu aşa­ma­larda ele alın­mak­ta­dır. Bunun yanında güneş engel­le­yici ve kırıcı panel­ler üzerinde de yine fiber-cement kul­la­nıl­mak­ta­dır. Fiber-cement ürünüdışında süs­le­me­lerde kul­la­nı­lan diğer ürün­ler ara­sında ise hey­kel tasa­rım­ları, balus­ter, dokulu kap­lama model­leri, röl­yef­ler ve bir­ta­kım süs mal­ze­me­leri bulunmaktadır.

meseleye girmeden su yalıtımı ile alakalı bunları belirtmek gerekir. İsteğe bağlı ola­rak boyut­larda ve şekil­lerde deği­şik­lik sunu­la­bi­len ürün­ler, oluş­tu­ru­lan yapı­lar için her­hangi bir yük bin­dirme işlemi ger­çek­leş­tir­me­mek­te­dir. Bunun yanında süs­leme ürün­le­rinde çeşit­li­lik 2000 dolay­la­rına kadar ula­şa­bil­me­si­nin yanında, monte ve uygu­lama anında oldukça pra­tik bir işlev ön plana atmaktadır.

ısı izolasyonu tanımını yapacak olan yazıyı sizlerle paylaşacağız, mantolama malzemeleri kategorilerimize bakmak isteyebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 19:04
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>