KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Henkel Sista Nötr Dış Cephe Silikonları yazımız şu an için yenilenmektedir, Henkel Sista Nötr Dış Cephe Silikonları ile ilgili bunun dışındaki derlemelerimize yönemlenizi tavsiye ederiz.

mantolama konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Cephe kap­la­ma­la­rında ken­dini gös­te­ren sista nötr dış cephe sili­kon­ları, genelde alü­min­yum, kom­po­zit, sera­mik, por­se­len, gra­nit, mer­mer ve doğal­taş gibi kısım­larda kullanılmaktadır.

Henkel Sista Nötr Dış Cephe Silikonları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Dış cephe sili­konu sista nötr diğer dış cephe mal­ze­me­le­rine göre daha fazla yapış­tırma ora­nına sahip­tir. Bunun yanında daha kali­teli bir yalı­tı­mın ve sız­dır­maz­lık ora­nı­nın ortaya çıktığı dış cephe sili­kon­larda, iklim şart­la­rına uyum­lu­luk dere­cesi de oldukça yük­sek oran­da­dır. Uzun yıl­lar kul­la­nım imka­nın sunan sista nötr dış cephe sili­kon­ları, yapı­sında bulu­nan titan­yum kata­li­zör saye­sinde kop­ma­lara büyük oranda direnç gös­ter­mekte ve diğer sis­tem­lere göre daha sağ­lam yapı­lar ortaya koymaktadır.

Henkel Sista Nötr Dış Cephe Silikonları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Diğer yan­dan sista nötr dış cephe sili­kon­ları metal uygu­la­ma­larda koroz­yona engel olmakta ve diğer ürün­lere oranla daha hızlı bir kuruma sun­mak­ta­dır. Ayrıca sista nötr dış cephe sili­kon­la­rın kul­la­nım alan­ları pre­fab­rik inşa­lar,PVCdoğ­ra­ma­lar, kara­van ima­latı, cam cep­he­ler ve asma cep­he­ler ola­rak da genişletilebilmektedir.

cephe mantolama isimli yazıda yayınladığımız verileri değerlendirebilir, mantolama istanbul hakkında detaya arşivimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 20:34
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>