KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Mantolama Maliyeti Ne Kadardır? ile alakalı yazılanlar, Mantolama Maliyeti Ne Kadardır? nedir gibi meselelere .

ısı yalıtım fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Man­to­lama sis­tem­le­ri­nin gide­rek yay­gın bir hale gel­diği ülke­mizde, man­to­lama mali­yet­le­ri­nin ne kadar oldu­ğunu bili­yor musu­nuz? Eğer bu konuda bil­gi­niz yoksa siz­lere man­to­lama sis­tem­le­ri­nin mali­yet­leri konu­sunda bir­ta­kım bil­gi­ler verebiliriz.

konuya girmeden ısı yalıtım fiyatları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Önce­likle man­to­lama mali­ye­ti­nin hesap­lan­ma­sı­nın net bir rakam üzerin­den yapı­la­ma­dı­ğını bil­mek gere­kir. Çünkü man­to­lama sis­tem­leri olan yani diğer adıyla cephe kap­lama ola­rak adlan­dı­rı­lan uygu­la­ma­lar, inşa edi­len bina­la­rın boyut­la­rına göre fark­lı­lık gös­ter­mek­te­dir. Bu konuda yak­la­şık oran­larda bir hesap­lama yapıl­mak iste­nirse, bina mali­ye­ti­nin yüzde 2’si ve yüzde 5’i ara­sında bir değer ortaya çıkarabilirsiniz.

konuya girmeden Mantolama Maliyeti Ne Kadardır? ile ilgili şunları söylemek gerekir. Bu hesap­la­ma­nın yanında bilin­mesi gere­ken diğer bir kıs­tas ise yapı­lancephe kap­la­ma­nın 2 ya da 5 yıl içe­ri­sinde ken­dini amorti etme­si­dir. Cephe kap­lama, ken­dini 2 yıl gibi bir süre­den baş­la­ya­rak yapı­lan yakıt tasar­rufu saye­sinde, yapı­lan har­ca­mayı kul­la­nı­cı­sına geri sunmaktadır.

konuya girmeden Mantolama Maliyeti Ne Kadardır? ile ilgili şunları söylemek gerekir. Man­to­lama sis­temi yap­tır­mak iste­di­ği­niz de gerek­siz bir uygu­lama ola­rak gör­mek sizin zara­rı­nıza ola­cak­tır. Bu nedenle bir an önce evle­ri­nizde dış cephe kap­la­ması bulun­mu­yorsa yap­tı­rın ve ger­çek bir tasar­ru­fun yanında ısınma sağlayın.

cephe mantolama adlı incelemede yayınladığımız yorumları değerlendirebilir, izolasyon yalıtım için daha çok detaya arşivimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 16:04
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>