KAMPANYALI ÜRÜNLER


24 Şubat 2011 Perşembe


Son zamanlarin popüler konularindan biri haline gelmis Akustik Panel Yalıtımı ile alakali yorumlar bu incelemede. Akustik Panel Yalıtımı ile ilgili yazarlarimizin yazilari ve dahasini burdan görebilirsiniz.

mantolama malzemesi meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim İlk ola­rak 1949 yılında Amerika’da üreti­len akus­tik panel yalı­tım mal­ze­me­leri, içe­ri­ğinde orga­nik bir yapı bulun­dur­mak­ta­dır. Kavak ağacı lif­leri ve çimen­to­larda kul­la­nı­lan bağ­la­yıcı özel­lik­teki mad­de­ler­den olu­şan sis­tem, ısı ve basın­cın bir arada kul­la­nıl­ması ile üretilmektedir.

meseleye girmeden Akustik Panel Yalıtımı ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Akus­tik panel­ler doğal bir yapı içer­me­si­nin yanında, boya­na­bi­lir bir yapıda uygu­la­ma­lara alın­mak­ta­dır. Bu özel­liği saye­sinde iç mekan­larda gönül rahat­lığı ile kul­la­nı­la­bi­len ürün, oldukça hafif bir yapı bulun­dur­mak­ta­dır. Ayrıca aşın­ma­larda ve dar­be­lerde yük­sek oranda bir daya­nık­lı­lık sunan model­ler, ortamda bulu­nan ses­leri ise en aza indirgemektedir.

mantolama malzemesi meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Genel­likle deko­ra­tif yapıda üreti­len akus­tik panel­ler, blo­kaj ve kori­dor sis­tem­leri için bire­bir bir yalı­tım sis­temi ola­rak görül­mek­te­dir. Uygu­la­ma­larda pra­tik çözüm­ler sunan ürün, özel­likle aşın­ma­lara karşı dirençli olması ile ön plana çıkmak­ta­dır. Ayrıca özel yapısı saye­sinde üzerine yan­sı­yan ışığı yüzde 75 ora­nında geri yan­sıt­mak­ta­dır. Kırıl­ma­lara ve bükül­me­lere karşı dirençli bir yapıda bulu­nan model­ler, bir­çok yalı­tım sis­te­minde önce­likli uygulanmaktadır.

önceki yazilarimizda da ısı yalıtım fiyatları hakkinda bildiklerimizi sizlerle paylasmistik. dış mantolama da bu alanda hizmet verenler arasinda yer aliyor. ses yalıtımı gibi ürünleri bu firmadan alabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 17:20
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>