KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Peneder Çatı Sistemleri açıklamasını yapan incelemeyi sizlere sunacağız, Peneder Çatı Sistemleri kategorilerimize bir bakabilirsiniz.

Peneder Çatı Sistemleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Çatı sis­tem­lerine farklı bir bakış açısı sunanPene­der çatısis­tem­leri, modern ve este­tik bir uygu­lama sun­ma­sı­nın yanında, her türlü çatı modeli için oldukça önemli bir dere­cede çözüm­ler ortaya koymaktadır.

meseleye girmeden Peneder Çatı Sistemleri ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Pene­der çatıları gal­va­niz kaplı özel bir boya içe­riği barın­dı­rır. Bunun yanında çevre­sel her türlü etkiye karşı direnç gös­terme kabi­li­yeti olan bu sis­temde, bakım gerek­ti­ren her­hangi bir durum bulun­maz. Ayrıca bün­ye­sinde yer alan taş yünü ısı yalı­tım örtü­süne sahip olması ısıtma ve soğutma ihti­yaç­la­rı­nın tam ola­rak kar­şı­lan­ma­sına ola­nak sağ­lar. Diğer yan­dan Pene­derçatı sis­tem­leriısı yalı­tımı yapar­ken, aynı zamanda ses yalı­tımı da sağlar.

mantolama malzemesi meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Pene­derçatı sis­tem­leriÇatı kap­lama mal­ze­me­leriara­sında son zaman­larda bir­çok bek­len­ti­nin cevap bul­duğu ilk adres­ler­den biri konumda yer alır. Kali­teli bir yalı­tı­mın önce sis­tem­le­rin­den olan Pene­derçatı sis­tem­leri, oto­park­lar­dan fab­ri­ka­lara, alış­ve­riş mer­kez­le­rin­den has­ta­ne­lere, çocuk bakım yuva­la­rın­dan sanayi kuru­luş­la­rına kadar bir­çok yapıda ken­dini göstermektedir.

meseleye girmeden mantolama malzemesi ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Pene­der çatı sis­tem­leriyalı­tım sağ­la­ma­sı­nın yanında, bir­çok avan­taja da sahip­tir. Ken­din­den taşı­yıcı bir özel­lik yer alan sitemde, çift eğime sahip tonozçatısis­temi kısa sürede uygu­lama altına alın­ma­sını sağ­lar. detay­ları ve ince­lik­leri ile yen­likçi bir model olan sis­temde, yak­la­şık 22 met­reye kadar taşı­yıcı her­hangi bir sis­teme ihti­yaç duyul­maz. Bunun yanında en dik­kat çekici özel­lik­le­rin­den biri olan ışık panel­leri, gün boyu güneş ışığının emil­me­sini ve emi­len bu ışıktan fay­da­la­nıl­ma­sını sağ­lar. Oldukça hafif bir yapıya sahip olması nede­niyle uygu­lama altına alın­dığı bina­lara gere­ğin­den fazla yük bin­dir­mez. Ortaya çıkan yük ise mini­mum denecek kadar azdır. Ken­dine has şekli ile şık ve este­tik bir yapı sunan Pene­der çatı sis­tem­leri, iklim koşul­la­rına ve olum­suz hava şart­la­rına önemli bir ölçüde direnç sağ­lar. Diğer yan­dan uygu­lama altına alın­dığı çatı­larda çatı döşe­me­le­rini kal­dır­maya gerek yok­tur. Çünkü sis­tem ken­di­li­ğin­den işlev görme imka­nına sahiptir.

çatı izolasyonları incelemesi ile alakalı yorumlar, ısı yalıtımı konusu ile alakalı yapılan açıklamaları inceleyebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 01:04
Categories: Etiketler: , , ,

 

0 yorum:

 
>