KAMPANYALI ÜRÜNLER


13 Şubat 2011 Pazar


Mantolma Çeşitleri başlıklı yazıda yayınladığımız açıklamaları okuyabilir, Mantolma Çeşitleri için daha fazla detaya arşivimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

izolasyon malzeme fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Daha önceki yazı­la­rı­mızda man­to­la­ma­nın bir çok bölü­münü yazmıştık.Bu bölü­mün­dede man­to­lama çeşit­le­rini ve man­to­lama sis­te­mi­nin bile­şen­le­rini yazacağız.Öcelikle man­to­la­mayı hatır­la­ya­lım man­to­lama nedir? Kaba tas­lak ola­rak söy­le­yecek olur­sak, bina­nın dış cep­he­si­nin ısı yalı­tım lev­ha­ları ile bir kabuk gibi kapa­na­rak soğuk ve sıcak dış hava akım­la­rına karşı yalıtmasıdır.Yani yazın içeri sıcak hava akı­mını sok­mu­ya­rak serin tutar. Kışın ise soğuk hava akı­mını dışa­rıda tuta­rak evi­mizi sıcak tutar.Buda ener­ji­den tasar­ruf etme­mize ola­nak sağ­lar. Bun­ları zaten yaz­mış­tık şimdikde başta bah­set­ti­ği­miz konuya dönelim.

izolasyon malzeme fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Man­to­lama Sis­tem­leri kul­la­nı­lan ısı yalı­tımı lev­ha­sına göre çeşit­li­lik gös­te­riri. Örne­ğin köpük tipi lev­ha­lar ile yapı­lan sis­tem­ler veya elyaf tipi lev­ha­lar ile yapı­lan sis­tem­ler gibi. Bizde en yay­gın olan ısı yalı­tım lev­ha­la­rını siz­ler için lis­te­le­dik, bun­lara bakalım.

konuya girmeden izolasyon malzeme fiyatları ile ilgili şunları söylemek gerekir. 3. Taş yünü :Yük­sek sıcak­lıkta elde edil­miş elyaf­lar­dan olu­şan ısı yalı­tımı levhası

iç yalıtım yazımız şuanda güncellenmektedir, çelik çatı ile ilgili diğer derlemelerimize yönemlenizi önerebiliriz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 22:04
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>