KAMPANYALI ÜRÜNLER


12 Şubat 2011 Cumartesi


STARFLEXŞilte incelemesi için yapılmış cevaplar, STARFLEXŞilte meleseli ile ilgili yapılmış olan ifadeleri inceleyebilirsiniz.

konuya girmeden STARFLEXŞilte ile ilgili şunları söylemek gerekir. Şilte­ler ola­rak adlan­dı­rı­lan sis­tem kul­la­nıl­ma­yan çatı ara­la­rı­nın ısıgeçir­me­mesi için kul­la­nı­lan sis­tem­dir. Bu sis­tem fir­ması tara­fın­danSTARFLEXŞilte ola­rak üretil­mel­te­dir. Şiltele döşen­dik­den sonra asla üstü her­hangi bir mal­zeme ile örtül­mez. Ter­cih edil­me­sin­deki en büyük özel­lik ise bina­la­rın yada evle­rin yakıt tüke­ti­mini önemli ölçüde azaltır.STARFLEXŞilte sis­te­mi­nin diğer en önemli özel­liği ise olası yan­gın durum­la­rında  “A” sınıfı yan­ma­yan madde özel­liği taşı­mak­ta­dır. Avan­taj­ları ise :

konuya girmeden STARFLEX Şilte ile ilgili şunları söylemek gerekir. Uygu­lan­ması ve kul­la­nıl­ması kolaydır.Uygu­lama esna­sında kay­maz yada yırtılmaz.Her çatı tipine göre uygundur.Zamanla bozul­maz, çürümez, küf tutmaz,korozyon ve pas­lanma yapmaz. Özel­lik­ler

STARFLEXŞilte konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Kul­la­nım Alan­ları:Her türlü alan ev,iş yeri, kümes,sera ve ahır gibi alan­lar­dada  ısı ve ses yalı­tımı ama­cıyla kullanılır.

mantolama malzemeleri ile alakalı olarak yazılanlar, izolasyon ne işe yarar şeklindeki konulara burdan ulaşabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 13:04
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>