KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Poliüretan Su Yalıtım Kaplaması Ceresit Cerepur makalemiz şuanda yenilenmektedir, Poliüretan Su Yalıtım Kaplaması Ceresit Cerepur ile ilgili diğer yazılarımıza yönemlenizi önerebiliriz.

ses yalıtımı konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Hen­kel Yapı Kim­ya­sal Grubu tara­fın­dan yapı sek­tö­rüne sunu­lan cere­sit cere­pursu yalı­tımkap­la­ması, pro­fes­yo­nel uygu­la­ma­lar düşü­nü­le­rek geliş­ti­ril­miş bir yapı içermektedir.

konuya girmeden ses yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. Poli­üre­taniçe­rikli cere­sit cere­pursu yalı­tımürünü, özel­likle uzun ömürlü olması ve iklim şart­la­rına daya­nıklı bir yapı gös­ter­mesi ile dik­kat çekmek­te­dir. Cere­sit cere­pur su yalı­tım ürünü tek kom­po­nentli bir yapı içer­mek­te­dir. Bunun yanında uygu­lama anla­rında bir­çok kolay­lık­lar sunan ürün, piya­sadayer alan su yalı­tım ürün­le­rine göre bir­ta­kım fark­lı­lık­lar gös­ter­mek­te­dir. Bu fark­lı­lık­la­rın en başında ise güneş­ten gelen ult­ra­vi­yole ışınları engel­le­mesi ve bitki kök­leri gibi olu­şum­lara daya­nık­lı­lık gös­ter­mesi şeklin­de­dir. Cere­sit cere­pursu yalı­tımmal­ze­me­si­nin önemli avan­taj­ları ara­sında üzerinde rahatça yürü­ne­bil­mesi, elas­tiki bir yapı barın­dır­ması ve su itici bir içe­riğe sahip olması yer almaktadır.

konuya girmeden Poliüretan Su Yalıtım Kaplaması Ceresit Cerepur ile ilgili şunları söylemek gerekir. Kul­la­nın alan­ları ara­sında eski ya da yeni teras­lar, bal­kon ve çatı­lar, temel perde duvar­ları ya da temel­ler, çiçek­lik bölüm­leri, su kuyu ve depo­ları, fayans­la­rın altında yer alan ıslak zemin­ler ve su hat­ları bulun­mak­ta­dır. Cere­sit cere­pursu yalı­tımürünü­nün yanında gelen diğer bir avan­taj ise metal yüzey­le­rinsu yalı­tımını da rahat­lıkla sağlamasıdır.

boru izolasyon fiyatları nedir ve nerede kullanılır, yalıtım malzemesi fiyatları nerelerde tercih edilebilir şeklindeki merak edilenlerin yanıtlarını burada bulabileceksiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 22:04
Categories: Etiketler: , , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>