KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


İsobrick 653 ve İsocotta 655 Cephe Kaplama ile alakalı olarak neler söylenmiş, İsobrick 653 ve İsocotta 655 Cephe Kaplama nedir ne işe yarar şeklindeki konulara .

konuya girmeden su izolasyon malzemeleri fiyatları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Yalı­tım mal­ze­me­le­rinde deko­ra­tif ürün­ler ola­rak ortaya çıkan isob­rick cephe kap­la­ma­lar, bir­çok binaya este­tik ve şık bir görüntü kazandırmaktadır. Isı yalı­tı­mında ön plana çıkan ürün­ler­den biri olan isob­rick 653, tuğla kap­la­malı bir görü­nüm ser­gi­le­me­si­nin yanında, bina­lara kat­tığı yük­sek ısı yalı­tım ve uygu­lama kolay­lığı ile büyük oranda ter­cih sebebi olmak­ta­dır. Rutu­bet­ten ve bak­teri olu­şum­la­rın­dan etki­len­me­yen isob­rick 653, ayrıca eko­no­mik bir yapı içer­mek­te­dir. İklim şart­la­rına karşı daya­nıklı olma­sıyla bera­ber, uygu­la­maya alı­nan bölüm­lerde oldukça pra­tik çözüm­ler sunmaktadır.

İsobrick 653 ve İsocotta 655 Cephe Kaplama konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Diğer bir ısı yalı­tım kap­lama panel­le­rin­den biri de iso­cotta 655 ürünü­dür. Tuğla görü­nümlü bir yapıya sahip olan iso­cotta 655, yük­sek ısı yalı­tım değer­leri ve pra­tik çözüm­le­riyle isob­rick 653’ten hemen hemen fark­sız bir uygu­lama ortaya koy­mak­ta­dır. İsob­rick 653’e göre biraz daha geniş bir tuğla görü­nümü gös­te­ren panel, isteğe bağlı ola­rak farklı boyut­larda üretilebilmektedir.

dış cephe yalıtımı konusundaki tanımlar nelerdir, çelik çatı konusunu içeren bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 23:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>