KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Kompakt Laminat Agraflı Askı Sistemi için yapılan yorumlara bakabilir, Kompakt Laminat Agraflı Askı Sistemi ile ilglili daha çok bilgiye sitemizden bakabilirsiniz.

meseleye girmeden su izolasyon malzemeleri fiyatları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Kom­pakt lami­nat çeşit­le­rin­den biri olan agraflı askı sis­tem­leri  cephe giy­dirme uygu­la­ma­la­rı­nın son dönem­ler­deki ter­cih edi­len model­leri ara­sında yer almaktadır.

Kompakt Laminat Agraflı Askı Sistemi meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Genelde 8 mm ya da 10 mm kalın­lık­larda üreti­len kom­pakt lami­nat panel­ler için uygu­lama altına alı­nan bu uygu­lama meka­nik bir sis­tem olma özel­liği taşı­mak­ta­dır. Bina cep­he­le­rinde düşey kısım­lara bra­ket­ler ara­cı­lığı ile bağ­la­nan alü­min­yum köşe­bent pro­fil­leri, yatay kısımda özel bir kesit altına alı­nan alü­min­yum ray­la­rın mon­tesi ile mey­dana getirilmektedir.

meseleye girmeden su izolasyon malzemeleri fiyatları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Uygu­lama anında derz işlemi yapı­la­cak kenar­la­rın iç kısım­la­rına derz çıtaları giy­dir­mek için bazı kanal­lar açıl­mak­ta­dır. Mev­cut panel­le­rin arka bölüm­le­rinde kalan agraf ayar­la­maya sahip vida­lar ise alü­min­yum ray­lara monte edil­mek­te­dir. Bunun aka­binde derz boş­luk­la­rınayak­la­şık 3 mm kalın­lığı bulu­nan ve kom­pakt lami­nat olan derz çıtaları ekle­ne­rek mev­cut ara­lık­lar kapa­tıl­mak­ta­dır. Sis­tem üzerinde geçerli olan durum derz ara­lık­la­rı­nın kapa­tıl­ma­sına bağ­lan­mak­ta­dır. Bu nedenle iklim koşul­ları ve sis­tem içe­ri­ğinde yapı­lan iyi bir işçi­lik agraflı askı uygu­la­ma­sını olması gere­ken şekilde göz­ler önüne ser­meye yetmektedir.

su izolasyon malzemeleri fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Agraflı askı sis­temi yapış­tır­malı sis­tem­lere oranla biraz daha pahalı bir konumda yer alma­sı­nın yanında, işleme alma süresi ve işçi­lik bakı­mın­dan uygu­la­ma­la­rın en az yarı yarıya art­ma­sını sağ­la­mak­ta­dır. Yinede sağ­lam ve güçlü bir cephe giy­dirme sun­ma­sın­dan dolayı çoğu zaman ter­cih sebebi olmaktadır.

izolasyon malzemesi fiyatları ile alakalı ziyaretçilerimize bir kaç görsel gösteriyor, su yalıtım malzemeleri fiyatları ile ilgili örnekler sunuyoruz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 08:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>