KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Alucobond A2Dış Cephenin Avantajları ile ilgili fikirlerin , tanimlarin yer ettigi bölümümüze bakabilirsiniz. Bunun yaninda Alucobond A2Dış Cephenin Avantajları nasil bir seydir seklindeki konularin çözümlerini bulabilirsiniz.

dış cephe yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Dünya gene­linde yan­maz mal­ze­me­den üreti­len ilk dış cephe kap­la­ma­lar­dan biri olma özel­liği taşı­yan Alu­co­bondA2, son dönem­le­rin en çok ter­cih edi­len dış cephe kap­la­ma­ları ara­sında yer almaktadır.

meseleye girmeden dış cephe yalıtımı ile alakalı bunları belirtmek gerekir. En önemli özel­lik­le­rin­den biri yan­ma­yan bir yapı­sı­nın olma­sı­nın yanında, bir­çok avan­tajlı özel­lik bul­dur­ma­sı­dır. Ayrıca yan­gın anla­rında mev­cut böl­ge­den her­hangi bir teh­li­keli gaz çıkışını engel­le­mekte, bunun yanında çevre için zarar verme gibi durum­lar gös­ter­me­mek­te­dir. Alu­co­bondA2’nin yapısı oldukçahafif ve esnek­tir. Ürünün esnek olması iste­ni­len boyut­larda ve ebat­larda şekil veril­me­sini sağ­la­mak­ta­dır. Diğer yan­dan ürün su geçir­mez bir özel­liğe sahip­tir. Kolay temiz­le­ne­bi­len Alu­co­bondA2, rahatça işle­ne­bil­mekte ve bu işleme sıra­sında mali­yet ola­rak oldukça düşük bir tutar ortaya çıkarmaktadır.

meseleye girmeden dış cephe yalıtımı ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Alu­co­bondA2özel ola­rak üreti­len boyut­ları ile büyük ve pre­fab­rike panel­ler bulun­du­rur. Bu boyut­lar mon­taj esna­sında kolay­lık­lar sağ­la­ma­sı­nın yanında uygu­la­ma­nın zama­nında da kısal­ma­lar ortaya çıkar­mak­ta­dır. Bir­bi­rin­den farklı renk seçe­neği ile oldukça zen­gin bir kon­septe yayı­lan Alu­co­bondA2, geri dönü­şüm sağlayabilmektedir.

dış cephe yalıtımı incelememiz şimdilik yenilenmektedir, ısı yalıtım levhası fiyatları ile ilgili bunun dışındaki derlemelerimize yönemlenizi öneririz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 13:04
Categories: Etiketler: , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>