KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Poliüretan Zemin Kaplama makalemiz şimdilik gözden geçirilmektedir, Poliüretan Zemin Kaplama ile ilgili öbür makalelerimize yönemlenizi önerebiliriz.

meseleye girmeden Poliüretan Zemin Kaplama ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Poli­üre­tan sis­temi kesin­likle su geçir­mez ve kabarma gibi olum­suz sonuç­lar ver­me­mek­te­dir. Poli­üre­tan Zemin Kap­lama sis­temi zemin kap­lama sis­te­mi­dir. Kul­la­nım alan­ları ise oto parklar,havuzlar, uçak pist­le­rin de ve tri­bün­lerde kul­la­nı­lan zemin sis­te­mi­dir. Poli­üre­tan Zemin Kap­lama özel­likle su ve ısı yalı­tı­mı­nada engel­ler ve bu sayede tasar­ruf yap­mış olur­su­nuz.ZOBEDEL410Sis­tem ürün­leri; Avrupa Bir­liği tek­nik onay kurumuEOTAtara­fın­dan test­leri ger­çek­leş­ti­ril­miş ve “CE” bel­gesi ile ser­ti­fi­ka­lan­dı­rıl­mış, Kalite Sis­temiISO9001, Çevre Yöne­tim Sis­temiISO14001 onaylı ürünlerdir.

yalıtım fiyatları adlı derlememize göz gezdirebilir, çatı yalıtım malzemeleri detaylar için ise arşivimizi inceleyebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 11:34
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>