KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Bu günlerde oldukça gündeme gelen konular arasında yerini alan X-Terior Dış Cephe Kaplama için bir makale yazdık. Şuan okuduğunuz yazıda X-Terior Dış Cephe Kaplama ile alakalı çok farklı noktalara değindik, umarız işinize yarar.

X-Terior Dış Cephe Kaplama meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim X-Teriordış cephe kap­lamahava­dan aldığı oksi­jen yar­dı­mıyla kendi ken­dini temiz­leme özel­li­ğine sahip­tir. Uygu­lama yapı­lan bina­larda kir­lenme soru­nuna çözüm geti­renX-Terior, JaponINAXfir­ması tara­fın­dan üretiliyor.

meseleye girmeden ısı yalıtım fiyatları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Bir nano­tek­no­loji ürünü olanX-Terior, işleme alın­dığı yapı­larda kir­len­meye engel olu­yor ve bu sayede bina­lar ilk günkü temiz­li­ğiyle kalı­yor. Bunun yanında doğal taş kap­lama ürünü ola­rak kar­şı­mıza çıkan ürün, bina­larda este­tik ve şık bir görüntü ortaya koyu­yor. Buz tut­ma­yan ve yan­ma­yan bir özel­liğe sahipX-Terior, bir­bi­rin­den farklı desen seçe­ne­ğiyle üretime alınıyor.

X-Terior Dış Cephe Kaplama meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Bina­larda rutu­bet­len­me­nin önüne geçenX-Terior, boya ve badana der­din­den de tüm kul­la­nı­cı­ları kur­ta­rı­yor. Ürün kir tut­mama özel­liği taşı­ma­sı­nın yanında, hava­dan aldığı oksi­jen ile ken­dini temiz­le­ye­bi­li­yor. Diğer yan­dan gün ışığından ya da mev­sim­sel fark­lı­lık­lar­dan etki­len­me­yenX-Terior, oldukça hafif bir yapıya sahip olma­sıyla bina­lar üzerinde yük oluş­tur­mu­yor. Ayrıca hava içe­ri­sinde bulu­nan top­rak tane­cik­le­ri­nin bina ile etki­le­şime geç­me­sini engel­le­ye­rekdış cephede sta­tik elekt­rik oluş­ma­sı­nın önüne geçiyor.

meseleye girmeden X-Terior Dış Cephe Kaplama ile alakalı bunları belirtmek gerekir. yani sonuç ola­rak şununla kapa­ta­bi­li­ri­siz x-terior mal­ze­mesi bina­larda rutu­bet­lere engel olmaya yara­yan güzel bir malzeme

ısı yalıtım fiyatları isimli yazıda yaptığımız açıklamaları inceleyebilir, yalıtım malzemeleri fiyatları için daha çok bilgiye sitemizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 11:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>