KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Dış Cephe Giydirme “Alucobond A2” fikirlerin , açiklamalarin yer aldigi bölümümüze bakabilirsiniz. Bunun yaninda Dış Cephe Giydirme “Alucobond A2” nasil bir seydir seklindeki konularin çözümlerini vermeye çalistik.

meseleye girmeden iç yalıtım ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Dünya gene­linde bir ilk olan ve yan­maz bir içe­rik­ten olu­şan Alu­co­bondA2, bün­ye­sinde bulun­dur­duğu mine­ral dol­gulu mad­de­ler ile yan­gın yalı­tı­mına önemli ölçüde etki etmektedir.

meseleye girmeden Dış Cephe Giydirme “Alucobond A2” ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Alu­co­bond hak­kında bir­ta­kım bil­gi­ler sun­mak gere­kirse, bu ürün ile ilgili ilk ola­rak kolay şekil veri­len bir yapısı olduğu söy­le­ne­bi­lir. Bunun yanında işle­mede de oldukça kolay ve pra­tik çözüm­ler sunan Alu­co­bondA2yalı­tım sis­temi, yapı­lar için yan­gın yalı­tı­mına des­tek sağ­la­ması ile oldukça önemli bir konumda yer almak­ta­dır. Kamu bina­ları, has­ta­ne­ler, mewtro istas­yon­ları ve otel­ler gibi mekan­larda oldukça sık görü­len bu sis­tem, uygu­lan­dığı kısım­larda büyük ölçüde enerji verim­li­liği sağ­la­mak­ta­dır. Ayrıca yan­gın yalı­tı­mında önemli bir yere sahip olan ürün, ses yalı­tı­mında da oldukça etkili sonuç­lar ortaya çıkarmaktadır.

iç yalıtım meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Alu­co­bondA2’nin stan­dart kalın­lığı genelde 0,5 mm ola­rak kar­şı­mıza çıkmak­ta­dır. Bu oran ürünün et kalın­lığı ola­rak ortaya çıkar­ken, iki alü­min­yum levha ara­sında oluş­tu­ru­lan tam haliyle top­lam kalın­lık 3 mm ola­rak belir­len­mek­te­dir. Ayrıca isteğe bağlı ola­rak bu durum 4 mm’ye kadar çıkarılabilmektedir.

Bu günlerde çokça adı anılan meseleler içinde bulunan çatı izolasyon malzemeleri ile ilgili bu yazıyı sunuyoruz. Şu an okumakta olduğunuz derlemede su yalıtım malzemeleri fiyatları adına oldukça ilginç meselelere yer ayırdık, işinize yarayacağını düşünüyoruz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 10:04
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>