KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Dış Cephe Kaplama Senaform Söve başlıklı yazımıza bakabilir, Dış Cephe Kaplama Senaform Söve daha fazlası için sitemizi inceleyebilirsiniz.

meseleye girmeden çatı malzemeleri ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Son zaman­larda oldukça yük­sek bir oranda bina­larda ter­cih edi­lendış cephe kaplamala­rın­dan biri olansena­form söve, bir­çok binaya uygu­la­na­rak verimli bir sonuç vermektedir.

çatı malzemeleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Sena­form söve­nin uzun­luğu 2 mtül ola­rak kar­şı­mıza çıkmakta vesena­form sövenin ima­la­tında yük­sek oran­lardaEPSkul­la­nıl­mak­ta­dır. Bunun yanında akri­lik elas­tik ve elyaflı sıva ile yüzey­leri kap­la­nan söve­ler, su geçir­mez ve tut­maz özel­likte üretil­mek­te­dir. Dış etken­lere ve mev­sim­selkoşul­lara daya­nık­lı­lık gös­te­ren ürün, uygu­lama aşa­ma­sında da oldukça pra­tik ve kolay çözüm­ler ön plana atmak­ta­dır. Elas­tiki olma­la­rın­dan dolayı çatlama ve kırılma yap­ma­yan sena­form söve­le­rin yüzey­leri dış cephe boyası ile boya­na­bil­mek­te­dir. Mev­cut ağır­lık­ları oldukça hafif bir sevi­yede olma­sın­dan dolayı bina­lara yük bin­dir­me­mek­te­dir­ler. Bunun yanında bir­çok muadil ürüne göre oldukça eko­no­mik bir yapı­da­dır­lar. Diğer yan­dan üzeri­le­rine su bazlı astar ve boya uygu­la­ması da yapılabilmektedir.

meseleye girmeden Dış Cephe Kaplama Senaform Söve ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Bu tür avan­taj­ları ve kolay­lık­ları ile kar­şı­mıza çıkansena­form söveler, bina­lar için oldukça verimli uygu­la­ma­lar ön plana çıkarmaktadır.

dış yalıtım fiyatları ile ilgili sizlere bir kaç görsel gösteriyor, çatı izolasyonu ile ilgili örnekler sunuyoruz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 10:04
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>