KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Knauf SM700 Mantolama Sıvası ve benzeri konularla ilişkili incelemeler bulabilir, Knauf SM700 Mantolama Sıvası örneklerinden oluşan resimlere göz atabilirsiniz.

konuya girmeden Knauf SM700 Mantolama Sıvası ile ilgili şunları söylemek gerekir. Yalı­tım sis­tem­le­rinde ki farlı ürün­ler­den biri de knauf man­to­mala sıvası şeklinde kar­şı­mıza çıkmaktadır.

konuya girmeden Knauf SM700 Mantolama Sıvası ile ilgili şunları söylemek gerekir. Dış yalı­tı­mın öncü mar­ka­la­rın­dan olan knauf ara­cı­lı­ğıyla sunu­lan bu ürün, yüzey­lere oldukça yük­sek bir oranda tutun­makta ve su itici özel­liği cep­he­le­rin su alma­sını önle­mek­te­dir. Bunun yanında nefes alma­sını sağ­la­yan cam elyaf, çimento ve mine­ral bazlı mal­ze­me­ler­den mey­dana gelen ürün, yalı­tım lev­ha­la­rı­nın yapış­ma­sında etkili bir sonuç ortaya koy­mak­ta­dır. Ayrıca knauf man­to­mala sıvası bir­ta­kım ona­rım işle­rinde ya da yapış­tırma uygu­la­ma­la­rında da kullanılabilmektedir.

çatı izolasyon fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Uygu­la­nış aşa­ması oldukça basit bir şekilde geliş­mek­te­dir. Hem el ile hem de makine ile uygu­la­na­bi­len ürün,EPS,XPS, neopar ve bunun gibi bir­çok yalı­tım lev­ha­sını kolay­lıkla yapış­tı­ra­bil­mek­te­dir. Etkili bir yalı­tı­mın oluş­ma­sını sağ­la­yan ürünün fiyatı ise oldukça ideal sevi­ye­ler­de­dir. Bu yüz­den eko­no­mik bir işlev sunar­ken, ideal fiyat ara­lık­la­rında yalı­tı­mın ger­çek­leş­me­sini sağlamaktadır.

Şu günlerde çokça konuşulan konular arasında bulunan izolasyon fiyatları adına bir yazı sizlere sunduk. Burdaki derlemede dış cephe izolasyon ile ilgili olarak çok ilginç konulara yer ayırdık, umarız beneğenirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 02:34
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>