KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Shingle Çatı Kaplama ile ilgili sizlere bir kaç resim gösteriyor, Shingle Çatı Kaplama ile ilgili örnekler sunuyoruz.

meseleye girmeden Shingle Çatı Kaplama ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Genel ola­rak eğimli çatı­lar için kul­la­nı­lan bu ürün, asfalt shingle ola­rak kul­la­nı­lan, her geçen uygu­lama alanı artan ve gide­rek daha çok ter­cih edi­len bir mal­zeme ola­rak kar­şı­mıza çıkmaktadır.

izolasyon malzemesi fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Asf­lat shingle çatı uygu­lama mal­ze­mesi için oluş­tu­ru­lan lev­ha­la­rın kul­la­nıl­ması için gere­ken tav­siye edi­len eğim oranı yüzde 20 dolay­la­rın­da­dır. Üretim aşa­ma­sında oldukça detaylı bir çalış­ma­nın ger­çek­leş­ti­ril­diği üründe, önce­likle üretim için hazır­la­nan karı­şım kalite kont­rol böl­me­sine gön­de­ri­lir. Bura­dan fib­ro­cam taşı­yıcı ile bir­leş­mesi sağ­la­nan karı­şı­mın üzerinde gerekli kalın­lık ölçü­leri ve boyut­lar belir­le­nir. Bunun aka­binde mal­ze­me­nin alt kıs­mına ince kum ekle­ne­rek kap­lama altına alı­nan asfalt shingle’ın, üst yüze­yine ise renkli gra­nül uygu­la­ması yapı­lır. Daha son­ra­sında işlem­le­rin tamam­lan­ma­sı­nın ardın­dan iste­ni­len boyut­larda kesim yapı­la­rak tüke­tici kesi­mine gön­de­rim uygulanır.

meseleye girmeden Shingle Çatı Kaplama ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Shingle çatı­lar­dan kali­teli bir verim sağ­la­mak için önce­likle uygun bir hava­lan­dırma dahi­linde bina­lara uygu­lan­ma­lı­dır. Bunun yanında kap­lama yapı­la­cak çatı­larda ki muh­te­mel yüzey­le­rin her zaman kuru olma­sına dik­kat edil­me­li­dir. Diğer yan­dan yapış­tırma uygu­la­ma­sına geçil­di­ğinde dik­kat edil­mesi gere­ken nokta ise yapış­tı­rı­cı­nın mev­cut yüzey­lere nok­ta­lar halinde dökül­mesi olmak­ta­dır. Ayrıca yapış­tı­rıcı konu­sunda ki diğer bir husus ise ben­zin gibi bir­ta­kım incel­ti­ci­le­rin kul­la­nıl­ması ve bu şekilde shingle çatı mal­ze­me­si­nin uygu­lama altına alın­ması olmaktadır.

izolasyon malzemeleri fiyatları başlıklı yazımıza göz atabilir, iç yalıtım daha fazla ayrıntılı bilgi için sitemizi gezebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 01:04
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>