KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Ahşap Lifli Levhalar hakkında anlatılanlar, Ahşap Lifli Levhalar nedir ne işe yarar gibi konulara .

Ahşap Lifli Levhalar konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Ahşap lifli lev­ha­lar yalı­tım sek­tö­ründe oldukça yük­sek oranda ter­cih edi­len bir yalı­tım ürünü ola­rak kar­şı­mıza çıkmaktadır.

konuya girmeden Ahşap Lifli Levhalar ile ilgili şunları söylemek gerekir. Ahşap lifli lev­ha­la­rın yalı­tımda yük­sek oranda ter­cih edil­me­si­nin önce­likli sebebi ısıyı metal kadar iyi ilet­me­mesi ve bu nedenle ısı geçiş­le­rine engel olma­sın­dan kay­nak­lan­mak­ta­dır. Bunun yanında lifli yapısı saye­sinde mev­cut ısıyı bün­ye­sinde tut­ması diğer ter­cih sebep­le­rin­den biridir.

konuya girmeden Ahşap Lifli Levhalar ile ilgili şunları söylemek gerekir. Deko­ra­tif ola­rak da oldukça este­tik bir görü­nüm ortaya koyan ahşap lifli lev­ha­lar, asma tavan­la­rın da bir numa­ralı este­tik olu­şum­ları ara­sında yeralmak­ta­dır. Ahşap lifli lev­ha­lar eko­no­mik ola­rak olukça ideal bir fiyatla ortaya kon­mak­ta­dır. Ayrıca çevre dostu olma­ları da uzun yıl­lar kul­la­nı­la­bilme şansını artır­mak­ta­dır. Rutu­bet yap­ma­yan yapısı ve bak­teri olu­şumu engel­le­yen özel içe­riği saye­sinde hij­ye­nik bir kul­la­nım sun­mak­ta­dır. Ayrıca uygu­lama anında da oldukça pra­tik ve hızlı çözüm­lerle kul­la­nı­cı­lara ulaşmaktadır.

yalıtım malzemeleri fiyatları ve bunun gibi şeylerle ilişkili açıklamalar bulabilir, çatı yalıtım örneklerinden oluşan fotoğraflara göz gezdirebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 01:04
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>