KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Son zamanlarda PIZGiydirme Cephe Uygulaması için bir çok soru yöneltiliyor. Bu yazı PIZGiydirme Cephe Uygulaması için sorulan tüm bu meselere cevap vermeye çalışacağız.

çatı izolasyon malzemeleri fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Çağdaş bir cephe kap­lama uygu­la­ması olanPIZgiy­dirme cephe uygu­la­ma­ları, iste­ni­len boyut­larda ve farklı renk seçe­nek­leri ile müş­te­ri­le­ri­nin hiz­me­tine sunul­mak­ta­dır. Bunun yanında ince bir bir­le­şim hat­tına sahip olan bu sis­tem, bün­ye­sinde bulun­dur­duğu ısı yalı­tım kat­manı saye­sinde yük­sek kalite de bir ısı yalı­tım imkanı ortaya koy­mak­ta­dır. Yapı­ları uzun yıl­lar dış etki­lere karşı koruma özel­liği bulu­nanPIZgiy­dirme cephe uygu­la­ma­la­rında, mimari tasa­rım­larda ön plana çıkarıl­mak iste­nen bir­çok özel­lik belirmektedir.

çatı izolasyon malzemeleri fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim PIZgiy­dirme cephe sis­temi, cephe üzerine bağ­la­nan alü­min­yum ray­lara sabit­len­mekte ve bu sayedePIZpanel­leri uygun bölüm­lere yer­leş­ti­ril­mek­te­dir. Ayrıca bu panel­ler dışa­rıda yer alan bir kısımda cam elyafı kat­kısı bulu­nan beton ve buna yapış­tı­rıl­mış olan ısı yalı­tım kat­manı içe­rir. Diğer yan­dan beton bölü­mün alt ve üst kenar­la­rında bulu­nan oluk­lar da, mev­cut panel­le­rin taşı­yıcı panel­lere bağ­lan­ma­sını ve bu şekilde sağ­lam bir yapı üzerine otur­tul­ma­sını sağlamaktadır.

meseleye girmeden PIZGiydirme Cephe Uygulaması ile alakalı bunları belirtmek gerekir. PIZgiy­dirme cephe sis­tem­le­ri­nin uygu­lama alan­ları ara­sında has­ta­ne­ler, sanayi kuru­luş­ları, eği­tim bina­ları, alış­ve­riş mer­kez­leri, iş mer­kez­leri ve oto­park gibi kısım­lar yer almak­ta­dır. Ayrıca yapı­lar için oldukça büyük avan­taj­lar sağ­la­yanPIZgiy­dirme cephe sis­tem­leri, önce­likle özgür ve yeni­likçi tasa­rım­lara her zaman açık olması ile üretil­mek­te­dir. Bunun yanında farklı boyut üreti­mine sahip olan sis­tem, ince detay­la­rın ortaya çıktığı bir kay­naşma sunar. Yağ­mur, rüz­gar ve bunun gibi sıcak­lık deği­şim­le­rin­den etki­len­me­mekte ve alev almaya karşı daya­nıklı bir yapı gös­ter­mek­te­dir. Ayrıca yan­gın esna­sında alev­le­rin yayıl­ma­sına engel olması daPIZgiy­dirme cephe sis­te­mini önemli bire özel­liği ola­rak kar­şı­mıza çıkmak­ta­dır. Her yönüyle enerji koru­numu sağ­la­yan sis­tem, dar­be­lere karşı daya­nıklı olduğu kadar, aşınma da ortaya çıkar­ma­mak­ta­dır. Bunun yanında yoğuşma ve neme engel olanPIZpanel­ler, her zaman mev­cut cep­heye nefes aldır­makta ve uygu­lan­dığı andan iti­ba­ren bakım gerektirmemektedir.

su yalıtım malzemeleri fiyatları için için yapılan yorumlara bakabilir, çatı izolasyonları ile ilglili daha çok bilgiye sitemizden bakabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 04:04
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>