KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Ters Tavan Isı Yalıtımı açıklamasını yapan yazıyı sizlerle paylaşacağız, Ters Tavan Isı Yalıtımı başlıklı yazılarımıza bakabilirsiniz.

Ters Tavan Isı Yalıtımı konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Yalı­tım sis­tem­le­ri­nin farklı bir dalı olan ters tavan ısı yalı­tım sis­tem­leri, bir­çok mekanda oldukça başa­rılı sonuç­lar ortaya çıkar­ması ile son zaman­la­rın önemli bir yalı­tım aşa­ması haline gel­miş­tir. Tavan­lar için yeni­likçi ve kolay çözüm­ler sunan ters tavan ısı yalı­tım sis­tem­leri, uzman bir işçi­lik saye­sinde bek­len­ti­le­rin üzerinde ki olu­şum­lara ola­nak tanımaktadır.

konuya girmeden Ters Tavan Isı Yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. Fab­rika,OSB, atölye ve teks­til ima­lat­ha­ne­leri gibi yapı­la­rın tavan­ları için en uygun çözüm­le­rin sunul­duğu bu sis­temde, poli­üre­tan sprey köpüğü ile mev­cut konst­rük­si­yon­la­rın ara­sında kalan boş­luk­lar kolayca kapa­tı­la­bil­mek­te­dir. Ayrıca bunun yanı sıra çatı köşe­le­rinde bulu­nan hava boş­luk­ları da dol­du­rul­ma­sına ola­nak sağ­lan­makta ve yapı gereği ek yeri olma­ması ile de oldukça başa­rılı sonuç­lar ortaya çıkaran bir ısı yalı­tımı ön plana çıkmak­ta­dır. Bu tür ima­lat­ha­ne­lerde çalı­şan kişi­le­rin kışın soğuk­tan, yazın ise sıcak­tan etki­len­me­mesi çok önem­li­dir. Ayrıca üreti­len mal­la­rın yapısı gereği aynı durum üreti­len ve işle­nen mal­ze­me­ler içinde gerek­li­dir. Hatta bazı mekan­larda iş maki­ne­le­ri­nin ve alet­le­rinde sıcak ve soğuğa karşı duyarlı olduğu düşü­nül­dü­ğünde bu durum her halü­karda geçerli olmak­ta­dır. Bu yüz­den hem çalı­şan kesi­min, hem üreti­len mal­la­rın, hem de üretimde kul­la­nı­lan maki­ne­le­rin olması gere­ken bir koruma altına alın­ması gere­kir. İşte bu esnada dev­reye ters tavan ısı yalı­tım sis­tem­leri gir­mekte ve bu tür sorun­lar için çözüm öneri­ler ortaya koymaktadır.

konuya girmeden çatı izolasyonu ile ilgili şunları söylemek gerekir. Fazla Sıcak ve soğuk­tan korun­mak için poli­üre­tan sprey­ler ile sağ­lana yalı­tım, oluklu saç çatı­lar ve ters tavan uygu­la­ma­la­rında oldukça mükem­mel sonuç­la­rın ortaya çıkma­sını sağ­lar. Bunun yanında uygu­la­ma­nın ortaya koy­duğu tasar­ruf ora­nı­nın ise yapı­lan ana­liz­ler sonu­cunda yüzde 60’larda sey­ret­tiği yönündedir.

su yalıtım malzemeleri fiyatları için hazırlanmış yazılar, çatı izolasyon nasıl ve ne şekilde yapılabilir.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 04:04
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>